TRİO AJANS, FTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM YAPACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Trio Ajans arasında imzalanan protokolle, FTSO üyeleri, yazılım, web sitesi, SEO ve Google ADS danışmanlığı hizmetlerini indirimli alabilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO ile Trio Ajans arasındaki indirim protokolü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Trioseo Bilişim Danışmanlık Reklam Turizm Eğitim Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortağı İbrahim Uşak tarafından 21 Haziran 2022 Salı günü FTSO Telmessos Salonu’nda imzalandı. İmza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ile Trio Ajans Ortağı Hüseyin Yıldırım da katıldı. 

Trio Ajans’ın Türkiye genelinde hizmet verdiğini belirten İbrahim Uşak, “2021 yılında kurulan firmamız, hızla büyüyen ve gelişen ekibi ile e-ticaretten kurumsal pazarlamaya kadar tüm dijital kanalları yönetmektedir. Başarı ölçümüz web görünümünden ziyade müşteri memnuniyetidir. Satış ve dönüşüm odaklı hizmet veriyoruz. Müşterilerimize uygun çözümler yaratıyoruz. Dijital pazarlama, yer sağlayıcı hizmeti, siber güvenlik ve CRM-VOIP alanlarında hizmet veriyoruz.” dedi.  Firmaların talep ve ihtiyaçlarına uygun olarak web sitesi ve yazılımın önemine dikkat çeken Osman Çıralı, protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi. Çıralı, FTSO olarak üyeler arasındaki ticaretin gelişmesine özel önem verdiklerini kaydetti. 

Trio Ajans, indirim protokolü uyarınca, FTSO üyelerine, villa ve yat sitesi yazılımı, e-ticaret sitesi, web tasarım, SEO ve Google ADS danışmanlığı, sanal santral kurulumu, CRM Yazılımı, siber güvenlik konularında 1 yıl süreyle yüzde 15 indirimli hizmet sunacak. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN