ÜNLÜ OYUNCULAR SAKLIKENT'İN GÜZELLİĞİNE HAYRAN KALDI

Ünlü Oyuncular Başkan Otgöz'e Teşekkür Etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Konser etkinliği için Seydikemer’e gelen sevilen oyuncular Hacı Ali Konuk ve Özlem Balcı, Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret etti. Kanyonun muhteşem doğası ve manzarası karşısında adeta büyülenen Hacı Ali Konuk, “Saklıkent bence dünyanın birinci harikası olması lazım” dedi.
Seydikemer Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına özel düzenlenen halk konserinde sahne alan 80’ler dizisinin sevilen oyuncuları Hacı Ali Konuk ve Özlem Balcı, Seydikemer’in dünyaya açılan penceresi Saklıkent Kanyonu’nu gezdi. 
İlk olarak Seydikemer Belediyesi tarafından işletilen restoranda yemek yiyen ünlü oyuncular, daha sonra Saklıkent Milli Parkı’nın eşsiz doğasını keşfe çıktı. Kanyonun dik yamaçlarına demir çubuklarla tutturulan 200 metrelik tahta köprüden Saklıkent Kanyonuna giriş yapan Konuk, zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak, Saklıkent Kanyonu’nu tanıttı.  
KONUK: “SAKLIKENT BENCE DÜNYANIN BİRİNCİ HARİKASI”
Saklıkent Kanyonunu çok beğendiğini ve yapılan hizmetlerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür eden Hacı Ali Konuk; “Saklıkent bence dünyanın birinci harikası olması lazım. Herkes Avrupa’ya, İsviçre’ye gidiyor. Bende gittim tabi ki ama şuraya geldim böyle muhteşem bir doğa olamaz. Gelip görmeniz lazım. Suların içine girmeniz, kayaların içinden çıkan suyu görmeniz lazım. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e teşekkür ediyorum, gerçekten güzel hizmetler yapılıyor. Bütün herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka gelin görün. Buradan ayrılamayacaksınız” diye konuştu.
BALCI: “SAKLIKENT HUZUR VERİYOR”
Aynı zamanda Seydikemerli olan sevilen oyuncu Özlem Balcı da Saklıkent’in adeta bir terapi gibi insanları rahatlattığını ifade etti. Balcı; “Burası benim memleketim ve ben gurur duyuyorum. Burası adeta terapi gibi. Suyun sesi insana huzur veriyor. Doğanın sesleri insanı rahatlatıyor. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e Seydikemer’e, Saklıkent’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN