Vali Tavlı, gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Muğla'da görev yapan basın mensuplarıyla Akyaka'da bir araya geldi. Tavlı, 'Muğla'mızın tarihi ve kültürel eserlerini yeraltı ve yerüstü zenginliklerini dünyaya tanıttığınız ve ilimizin zenginliklerine değer kattıklarınızdan dolayı teşekkür ederim' diyerek, gazetecilerin gününü kutladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Muğla Valisi Orhan Tavlı Muğla’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.
Vali Tavlı, Akyaka’da düzenlen programda, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Basın mensuplarına teşekkür eden Tavlı, “Muğla’mızın tarihi ve kültürel eserlerini yeraltı ve yerüstü zenginliklerini dünyaya tanıttığınız ve ilimizin zenginliklerine değer kattıklarınızdan dolayı kamuoyu çalışmalarında valiliğimize mesleklerinden dolayı kurum ve kuruluşlar adına teşekkürlerimi ifade ediyorum. Her konuda toplumu aydınlatma gibi önemli bir kamu görevini ifade ediyorsunuz. Hep birlikte kamu görevi ifade etmenin mutluluğunu bahtiyarlığını ifade etmek istiyorum, bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla ülkemiz ve dünya turizminde önemli yere sahip olan ilimizin bu potansiyelinin ortaya çıkarılmasında ve ilimizin ulusal ve uluslararası alanda etkin tanıtımında yapılan işlerin başarıya ulaşmasında ve ilimizin markalaşmasında siz çok kıymetli basın mensuplarımızın bir katkısı olduğunda bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
Vali Tavlı, kurumlarının çalışmalarının duyurulması için basın mensuplarının katkısının önemli olduğunu vurgulayarak, “Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Muğla’mız turizm çeşitliliğinde Türkiye’de birinci sırada ilimiz dolasıyla Muğla’nın etnik tanıtımı için kültür ve turizm bakanlığımız Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı birliği koordinasyonunda çalışmaları hep birlikte yürütmekteyiz. Saygı Değer Cumhurbaşkanlığımızın ibarelerinde bütün bakanlıklarımız Muğla’da gerek alt yapıda gerek üst yapıda yapılan çalışmalara 2021 yılında destek oldular. İnşallah 2022 yılında da bu destekler artarak devam eder. Bu çalışmalar tarımda, turizmde eğitimde sağlık da hep beraber mücadele ediyoruz. Amacımız 2022 yılında da bu çalışmaların artarak devam etmesi bu konuda siz saygı değer basın mensuplarımızın da vereceği destek önemlidir. Şimdiden vereceğiz destekler için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Çalışan gazetecilerin sorunlarına değinen Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan ‘’Bundan sonraki süreçte 10 Ocakları çok daha güzel günlerde kutlarız’’ dedi.
Kaytan; ‘’Sayın valimize davetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çalışan gazetecilerimizin elbette ki sorunları çok fazla bu sorunların çözümü konusunda büyüklerimiz gereken özveriyi yapıp çözecektir diye düşünüyorum inşallah bundan sonraki süreçte 10 Ocakları çok daha güzel günlerde kutlarız’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN