Vali Tavlı Ortaca'da

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaca'da ziyaretlerde bulundu.Vali Sayın Orhan Tavlı, ilçeye gelişinde Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Sayın Feyza Yılmaz tarafından karşılandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Vali  Orhan Tavlı’nın Ortaca ziyaretlerinde, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Feyza Yılmaz, Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir ve protokol üyeleri bulundu.İlk olarak Ortaca Kaymakamlığını ziyaret eden Vali  Orhan Tavlı, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar’dan ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Ortaca Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali  Orhan Tavlı, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ile bir araya geldi.
Ziyaretin devamında, Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile yapılan Ortaca Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Vali  Orhan Tavlı, Ortaca Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili bilgiler aldı.
Vali  Orhan Tavlı, daha sonra Dalyan Su Sporları Merkezi ve Ortaca Belediyesi  tarafından restore edilecek olan Dalyan Eski Karakol ve Tariş Eski Taş binasında incelemelerde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN