YELLİCE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in mezarı başına Türk Bayrağı dikilmişti. Kimliği belirsiz kişiler dikilen Türk Bayrağı'nı yerinden sökerek mezarın yanı başına yere atmıştı. Bunun üzerine Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice kınama mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice’nin Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in kabrinin başucunda bulunan Türk bayrağına yapılan alçakça saldırıya karşı basın açıklaması yaptı.
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice yaptığı açıklamada;
"Bayrak, bağımsızlık sembolüdür. O dalgalanmazsa millet bağımsız sayılmayacaktır. Bir bayrağa sahip olmak kolay değildir. Bayrak, yaşama sevincimizin övüncüdür. Bizi bizimle bütünleştiren sonsuz bir gizemdir bayrak. Bayrak, bir bütünü tamamlayan ilahi bir sevginin gökyüzünde dalgalanışıdır. Bayrak, bir milletin ferasetidir. Bayrak, bu millete emanettir. Bayrak, gölgesinde nefes aldığımız yegane teminatımızdır.
Bayrağına sevgi ve saygı duymayanlar, rotasını kaybetmiş gemi kaptanına benzerler. Ancak unutulmamalıdır ki, rotasını kaybetmiş kaptan, gemiyi bir süre sonra idare edemez. Suda sürüklenen gemi akıntıya kapılır ve batar. Batmayı özlemiş bir gemi, milli şuuru benimseyememiş kansızlar, Karayolları Mezarlığı'nda bulunan Ülkücü Şehidimiz Sadettin DİRGEN'in kabrinin başucunda bulunan bayrağa alçakça bir saldırı düzenlemişlerdir. Saldırıyı tespit etmemiz üzerine derhal gerekli müdahalelerde bulunduk ve araştırmalara başladık. Bu soysuzların tespit edileceğini ve hukuki zeminde gerekli hesabın sorulacağını şimdiden taahhüt ediyorum ve soruyorum: Gölgesine muhtaç kalmaktan korktuğumuz, atalarımızın kanıyla sulanan Şanlı Bayrağımızdan ne istediniz? 16 yaşında vatanı için, ülküsü uğruna şehadete eren ağabeyimizin kabrinden ne istediniz? Sizi ne rahatsız ediyor?
Bu Şanlı Bayrak, aziz ecdadın kanıyla al rengini almış, bağımsızlığımızın ve Devletimizin temelinin taahhüdüdür. Bu Şanlı Bayrak, Türk Milleti'nin gönlündeki mihenk taşıdır. Bu Şanlı Bayrak, bir an bile yere düştüğünde yürekleri sızlatır. Bayrak vatandır. Bayrak millettir. Bayrak ferasettir.
Biz, "Ezan susacaksa, bayrak inecekse, Kur-an gidecekse ölmeden gelme oğul!" diyerek 15-16 yaşındaki evlatlarını bu vatan için şehadete gönderen bir neslin çocukları, torunları ve geleceğiyiz. Kökü mazide, gönlü atide olan Ülkü Ocakları olarak da Bayrağımızı, Devletimizi, Milletimizi bir an olsun çiğnetmeyeceğimizi, hor gördürmeyeceğimizi, en ufak bir saldırı teşebbüsüne karşı dahi can siperane dimdik duracağımızı, hainlerden elbet hesap soracağımızı bildiriyor, bir kez daha bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren fail veya failleri şiddetle ve nefretle kınıyorum’’ dedi.
YELLİCE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRIYI KINADIYELLİCE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN