Yörük Obası Kafe Restoran Yenilenen Yüzüyle Hizmette

Fethiye'de bulunan Yörük Obası Kafe Restoran kebap çeşitlerinin yanı sıra pide ve ızgara çeşitleri ile adından söz ettiriyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 -

Fethiye'nin dikkat çeken mekanlarından olan Yörük Obası Kafe Restoran Karaçulha Mahallesi Çalıca Kavşağı’nda ağaçlar arasında ferah bir ortamda bulunuyor. Yörük Obası Kafe Restoran oyun alanı ile çocukların eğlenceli dakikalar yaşamasını sağlıyor. Gaziantep’ten gelen kebap ustası, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile hizmet kalitesini zirveye taşıyan restoran, kebap ve pide çeşitlerini halkın beğenisine sunuyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Yörük Obası Kafe Restoran İşletmecisi Ali Gökler, “Fethiye halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Sağlıklı, temiz ve geniş güzel bir yerimiz var. Herkesi bekleriz” dedi. 
“HERKESİ BEKLERİZ”
Kaliteli kebap nasıl olması? Sorusuna cevap veren Yörük Obası Kafe Restoran İşletmecisi Ali Gökler , “İlk olarak mesleği iyi yapmak ve özen göstermek lazım. Etlerin kalitesinin çok iyi olması gerekiyor. Ciğerin kuzu ciğer ve taze olmasına dikkat edilmeli. Kısacası aldığın ürüne dikkat etmek lazım… Ciğerimiz, kuzu şişimiz, kanat, tavuk şişimiz, pide çeşitlerimiz, köftemiz, adana kebabımız var. Bunun yanında sabahları kahvaltımız, gün boyu çorbamız var. Nişanlarda, yaş günlerinde bütün özel günlerde burada kutlama yapmada yardımcı oluruz. Buraya herkesi bekleriz. Güzel bir yerimiz ve arkada bahçemiz var. Çocukların rahatça oynamaları için oyun alanımız da mevcut” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN