Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel sezon açılış yemeği her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel turizm sezon açılış yemeğine ilgi yoğun oldu. Düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay, Çalış Boat Kooperatifi Başkanı Murat Kaçar, belediye meclis üyeleri, turizmciler, denizciler, esnaflar ve yöre halkı katıldı. 

Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

“Turizm sezonu açılış yemeğinde beraberiz”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Çalış Boat başkanı ve değerli yönetim kurulu üyelerine bu birliktelik için çok teşekkür ediyorum. Turizm sezonu açılış yemeği geçmişteki yaşanan birçok olumsuzluk olayları tekrar etmemesi adına da ben bu yemeğin hayırlı olmasını diliyorum. 

“Sezon çok güzel geçecek”

Biz çok mutluyuz, dernek başkanlarımız burada turizm sezonunun bu dönem 2024 yılında aldığımız veriler doğrultusunda konuşuyorum. Ben acentelerle aldığım veriler doğrultusunda sezonumuzun çok iyi geçeceğini umut ediyorum. 

“Fethiye’nin yükselen yıldızı Çalış”

Çalış da Fethiye’mizin yükselen yıldızı sizlerde biliyorsunuz. Biz geçen 5 yılda çok güzel projeleri hayata geçirmiştik. Tekrardan önümüzdeki dönemde seçmenlerimiz bize 5 yıl daha yetki verdi ve bu dönemi çok iyi kullanmak istiyoruz. Değerli ilçe başkanımız da burada yönetim kurulu üyelerimiz gençlik kollarımız ve partili partisiz destek veren dostlarımız ile bu başarı geldi. 

“Projelerimiz devam ediyor”

Biz asla şımarmayacağız. Ayrıştıran olmayacağız. Burada birlikteliği nasıl sağladıysak sağlamaya devam edeceğiz ve var gücümüz ile çalışacağız. Güzel projeleri önümüzdeki 5 yılda hayata geçirmek için projelerimiz devam ediyor. Fethiye’mizde çok güzel şeyler olacak. Buradaki tüm başkanlarımız ve yönetim kurulumuzla birlikte projeleri ortak paydaşlarımızla hayata geçireceğiz. Fethiye’de yaşayan tüm dostlarımıza projelerimizin içerisinde olmasını ve onlarla birlikte yürütmek istiyoruz. Bu yemek için davetinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN