Gezme Haberleri

Gezme Haberleri

Yeşil vadi'ye nasıl gidilir?

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Kulaç, 'Akılcı projelerimizle gelir düzeyini arttıracağız'

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.

Fethiye’ye Gezmeye Geldi, Hayran Kaldı

Aslen Zonguldak’lı olan, İstanbul’da yaşamını sürdüren Altan Yoltan, Fethiye’ye hem kızını ziyaret etmeye hem de gezmeye geldi. Fethiye’ye hayran kalan Yoltan, ileriki süreçte Fethiye’ye taşınmayı düşündüğünü FRT TV mikrofonlarına ifade etti.

Tatilcilerin tercihi günübirlik turlar oldu

9 Günlük Kurban Bayramı tatilinde Fethiye'ye gelen turistler, Ölüdeniz’de mavi ile yeşilin buluştuğu koyları günübirlik tur tekneleriyle gezmeyi tercih ediyor.

FETHİYE'DE KAYBOLAN ALMAN TURİSTİN CESEDİ BULUNDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 24 gün önce Ölüdeniz Mahallesi'nde gezmeye çıktıktan sonra haber alınamayan Alman turist Fabian Philippe Faranz Wetzel (27), Kelebekler Vadisi uçurumunda ölü olarak bulundu.

Soğuk sokakları boşalttı

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyir etmeye başladı. Havanın soğumasıyla birlikle güneşli havalarda sahil bandında gezmeyi tercih eden vatandaşlar aşırı soğuklar nedeni ile evde kalmayı tercih etti.

Yağmura Aldırmadan Denize Girdiler

Hafta sonu tatili için Fethiye’ye gelen Konya Meram Fen Lisesi öğrencileri Fethiye Körfesi’ni gezmek için tekne turuna çıktılar. Yağmura ve soğuğa aldırmayan öğrenciler tekne turunda denize girip eğlendiler.

İngiliz turistler salı pazarını şenlendirmeye başladı

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

Saklıkent’te yağmur nedeni ile geçişlere izin verilmedi

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonunu gezmek isteyenlere yağmurlu hava engel olamadı. Birçok yerli ve yabancı turist Saklıkent’in eşsiz güzelliğini keşfetmek için kanyona akın ederken, kanyon içinde yağmur nedeni ile geçişlere izin verilmedi.

Engelleri kaldıran iyilik meleği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi olan Ali Yiğit Kocabıçak, engelli vatandaşların engelini kaldırıyor. Koçabıçak, kaymakamlıktan aldığı özel izinle her hafta dört engelli bireyi kendi aracıyla gezmeye götürüyor. 

Kar yağdı, yaylada 15 kişi mahsur kaldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Ağla Yaylası'na araçlarıyla gezmeye giden ve dönüş yolunda aniden bastıran kar nedeniyle mahsur kalan 3 araç içindeki 15 kişi, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Çocukların İlk İşi Denize Girmek Oldu

Sokak çıkma kısıtlamasına kısa bir ara veren çocuklar, Bodrum’da denizin keyfini doyasıya çıkardı. Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle denize girmenin ve sahillerde gezmenin yasak olmasına aldırmayan aileler çocuklarını denize soktu.