Seçenek Haberleri

Seçenek Haberleri

Yeşil vadi'ye nasıl gidilir?

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, özel günlerde sofraları süsleyen lezzetli bir seçenek. Ev yapımı baklava yapan ve pazarda satışını gerçekleştiren Sadike Hanım ise ilgiden memnun.

Muğla “Tatilcilerin Gözdesi” Oldu

Temmuz ayında tatilcilerin internet üzerinden yaptıkları lokasyon ve seçenek aramalarında Muğla'daki tatil yerleri özellikle yoğun ilgi gördü.

Tosun, ‘Önce Büyükşehir yasası değişecek’

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muğla’nın her ilçesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve muhabbetiyle karşılandıklarını söyleyen Tosun, “Gittiğim her yerde bu teveccühü görüyorum. İYİ Parti’nin Muğla’da yükselen bir grafiği var çünkü Muğla siyasetine güçlü bir seçenek sunuyoruz.” dedi.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE‘DEN YENİ ÖDEME KANALI

Ege Bölgesi elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla dijital kredi platformu Kredim ile iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında; tüm abone gruplarına ait elektrik faturalarının, bir ay faizsiz erteleme fırsatının yanı sıra, dokuz aya varan özel faiz oranlı taksit seçenekleriyle ödenebileceği duyuruldu. 

Genel Başkan İnce, “Türkiye’ye yeni bir yol, yeni bir seçenek”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye programı kapsamında Alesta Hotel’de basın açıklaması düzenledi. Genel Başkan İnce, basın açıklamasında ülke gündemine, seçim çalışmalarına yer verirken, basın mensuplarının sorularına da cevap verdi.

Kabine Toplantısı bugün yapılacak 

Corona virüs salgınında son durum ve alınacak yeni kararlar için gözler bir kez daha kabine toplantısında. Kısmi kapanmada verilen sürenin dolması ve yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte Kabine Toplantısı'nda belirlenecek yeni yol haritasında, üç hafta kapanma ve hızlı aşılanma hedefinin de masadaki seçenekler arasında olduğu belirtiliyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?