Gündem

Gündem Haberleri

Muğlaspor Taraftarından Başkan Gürün’e Ziyaret

Muğlaspor’un Suskunlar Muğlaspor Taraftar Grubu, Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün’e ziyarette bulundu.

Fethiye’ye Gezmeye Geldi, Hayran Kaldı

Aslen Zonguldak’lı olan, İstanbul’da yaşamını sürdüren Altan Yoltan, Fethiye’ye hem kızını ziyaret etmeye hem de gezmeye geldi. Fethiye’ye hayran kalan Yoltan, ileriki süreçte Fethiye’ye taşınmayı düşündüğünü FRT TV mikrofonlarına ifade etti.

Kanser Hastaları İçin Satış Yapıyorlar

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda FETAV adına satış yapan gönüllüler, kazançları ile kanser hastalarına destek olduklarını FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Demokrasinin Vazgeçilmezi Yerel Medya Tarihin En Büyük Ekonomik Krizini Yaşıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yazılı bir açıklama yaparak basın sektöründe yaşanan ağır ekonomik sorunlarına dikkat çekti. 

Pesen, “Fethiye’de şans oyunlarına ilgi yoğun”

Fethiye’de 8 yıldır şans oyunu biletleri satan Adnan Pesen, Fethiye halkının şans oyunlarına yoğun ilgi gösterdiğini FRT TV mikrofonlarımıza belirtti.

Başkan Akdenizli'den Mevlid Kandili Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Akbıyık’tan Fethiye Kaymakamlığı’na Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ve kurum amirlerini Fethiye Kaymakamlığı binasında ziyaret etti.

Milletvekili Otgöz’den Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Salı gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili nedeni ile mesaj yayımladı.

Etkinlikler Sergi ile Başladı

Dünya Alzheimer Farkındalık Günü ve Fethiye Alzheimer Derneği Gündüz Yaşam Parkı’nın açılışının birinci yıldönümü etkinleri kapsamında, hastaların bir yıl boyunca hastalığın sürecini yavaşlatmak amacıyla yaptıkları ürünler sergilendi.

Kadın Ve Aile Hizmetleri Saha Çalışmaları

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları saha çalışmalarına devam ediyor.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak.

Fethiye Belediyesi’nden Çin'de tanıtım atağı

Son birkaç yıldır olumlu şekilde gelişen Fethiye ile Çin arasındaki ilişkilerde yeni bir adım atıldı.

“Halil Menteşe” Adına Sempozyum Düzenlenecek

Milas Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin son yıllarında Hariciye Nazırı ve Meclis-i Mebusan başkanı olarak, Cumhuriyet döneminde ise dört dönem İzmir milletvekili olarak görev yapan Milaslı Halil Menteşe adına sempozyum düzenleyecek.

The Yacht Week Regatta Ölüdeniz Etabı Gerçekleştirildi

Her yıl Akdeniz ve Karayip’lerde gerçekleştirilen The Yacht Week Regatta Ölüdeniz etabı, Kumburnu Beach of Lagoon plajında gerçekleştirildi. 

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanları Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Ziya Şahin, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veli Türk ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

LPG’ye zam geldi!

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla oto gazın fiyatı 1 lira 31 kuruş arttı. Zammın ardından oto gazın litresi Fethiye’de 17 lirayı aştı.

Akdenizli, “3 gün süren şölen havasında bir organizasyondu”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkında konuşan Başkan Akdenizli, şölen havasında bir organizasyon olduğunun altını çizerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Balaban, “Birinci olmayı başardığım için çok mutluyum”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlığı, güreş sahalarının 'Sarı Fırtınası' lakaplı başpehlivanı İsmail Balaban kazandı. Festival hakkında konuşan Balaban, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Toplam 4266 haber.