Gündem

Gündem Haberleri

Çıralı, “Festivalin yıllarca devam etmesini istiyoruz”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri yoğun ilgi gördü. Festivalin önemine vurgu yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kökten, “Güzel bir organizasyon oldu”

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne yoğun ilgi gördü. Programa katılan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

Formula 1 Dünya Şampiyonu Hamilton, Fethiye’de Tatilini Sürdürüyor

Formula 1'in efsane ismi Lewis Hamilton, tatilini Fethiye'de geçiriyor. Türkiye’de tatil yapmaktan keyif alan Hamilton, Kapadokya’nın ardından tatil için Fethiye’yi seçti.

Arkeo-Park için çalışmalar başladı

Fethiye Belediyesi Kesikkapı Mahallesi’ne Arkeo-Park kazandırıyor. Projenin ön görüşmesi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımlarıyla yapıldı.

Babataşı Mahallesi’ne de modern park yapılıyor!

Fethiye Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerine modern parklar yapmaya devam ediyor. Ekipler, Babataşı Mahallesi’ndeki 3127 m2’lik alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrımızdır!

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

Vali İdris Akbıyık ve Eşi Sevim Akbıyık, Stratonikeia’yı Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık, Yaşayan Tarih Kenti Stratonikeia’yı ziyaret etti.

5. Kurucuova Keşkek Festivali yapıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık,  Kavaklıdere 5. Kurucuova Keşkek Festivaline katıldı.

Vali Akbıyık, Şehit Anıtı’nın açılışını yaptı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Kavaklıdere Kurucuova Şehitler Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Saklıkent’e ziyaretçi akını

Seydikemer’de bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, sıcaktan bunalan doğaseverleri ağırlıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor.

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Güvenli Ulaşım için Otobüs Denetimlerine Devam Ediliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hijyenik bir ortamda seyahat edebilmeleri için yetki ve sorumluluğu kapsamında kendi envanterine ait siyah plakalı toplu taşıma araçlarını sefere çıkmadan önce denetliyor.

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

Kadem Muğla Temsilciliği'nden Aşure İkramı

Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, KADEM Muğla Temsilciliği tarafından Menteşe Kurşunlu Camii Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Pazarcılar İşlerin Düşmesinden Dert Yanıyor

Fethiye’de her Salı günü kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, vatandaşların sıcak havalardan ve ekonomik şartlardan dolayı Salı Pazarı’nı tercih etmemesinden dolayı dert yanıyor.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kilitlendi

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğunun ardından trafik kilitlendi.

Vali Tavlı'dan Esnaf Odasına Ziyaret

Vali Orhan Tavlı, veda ziyaretleri kapsamında Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Başsavcı Karartı’yı ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartıyı ziyaret etti.

Toplam 4266 haber.