Dinçel, 'İç sahada puan almak istiyoruz'

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 28 Nisan Pazar günü saat 15.00'da oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“ Arnavutköy maçında deplasmanında mağlup olduk Maçın başında beklemediğimiz bir gol yedik. Maçın geneline baktığımızda toplu oynamalarını oyuna hakimiyet durumu oyunu yönlendiren takım olarak hep Fethiyespor var.

Yaklaşık %70, %75 topun bizde kalma oranıyla oynadık fakat rakibin iç saha avantajını kullanması erken golü burması bizim gol burmamızı engelledi. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiren maçın son bölümünde de yediğimiz gol ile 2-0 mağlup olduk. Fethiyespor olarak ligde bulunduğumuz konuma baktığımızda tehlike yaşamaya yukarıyı da yakalayamayacak pozisyonda olan rahat durumdayız. Bu rahatlık bizi kesinlikle gevşek hareket etmeye sevk etmiyor. 

“Son ana kadar mücadele edeceğiz”

Bu hafta evimizde Etimesgut maçını oynayacağız. Son ana kadar elimizde bulunan en güçlü kadroyla mücadele etme kararı aldık. Bu hafta itibari ile kadro yapımız içerisine gençlerden öne çıkan oyunculardan da bünyemize dahil etmeyi planlıyoruz.

“Altyapısında olan oyuncuları takip ediyoruz”

Fethiyespor altyapısında olan oyuncuları takip ediyoruz. Son bir ay bunu biraz daha arttırdık. Çünkü önümüzdeki sene takım yapısı içerisinde daha fazla genç oyuncu olması gerektiğini düşünüyoruz. 

Çocukların hemen hemen tamamı altyapı hocalarının vermiş olduğu raporlar doğrultusunda görmeye çalıştık. Yaklaşık 25-30 kişilik altyapıdan öne çıkan oyuncularla çalışıyoruz. Amacımız Fethiyespor altyapısında çalışıp öne çıkan oyuncuları A takımı bünyesine dâhil etmek. İnşallah bu haftadan itibaren gençleri de kadro yapımız içerisinde resmi maçlarda da görmeye çalışacağız en azından kadro içerisinde olacağını söylemek istiyorum.

“Son iç saha maçında galip gelmek istiyoruz”

Son iki haftaya girdik. Bu hafta Etimesgut maçını iç sahada oynayacağız ve iç sahada taraftarlarımızla birlikte sezonun son maçını mutlu bir şekilde bitirmek istiyoruz. Son haftayı da Erzincan deplasmanında oynayıp sezonu hayırlısıyla bitireceğiz. Temennim, sakatlık kaza veya herhangi bir ters durum olmadan sezonu tamamlamak.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN