Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun…

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Ayaküstü lezzetlerin tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlandığı “Lezzet Sokağı” vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Lezzet Sokağı esnaflarından aynı zamanda fizik öğretmeni olan Eda Yurtoğlu ise projenin başarısından bahsederek herkesi Lezzet Sokağı’nda bulunan lezzetleri tatmaya davet etti.

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

“Lezzet Sokağı çok güzel bir proje oldu”

Eda Yurtoğlu, “Sokak lezzetleri olarak, sokağın böyle olması bence gayet başarılı oldu çünkü bundan 7-8 ay önce akşamları özellikle burası çok karanlık bir sokaktı. Özellikle genç kızlarımız bu sokaktan geçmeye çekiniyordu ama şimdi en azından bir canlılık oluşmaya başladı. Esnaflarımız değişik ürünlerin satışlarına başladılar ve gayet güzel gidiyor. 

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Sezon ise yeni yeni açılmaya başladı. Umudumuz işlere etkisi olması yönünde. İnşallah bütün arkadaşlarımın da emeğine değer bu proje çünkü insanlar gerçekten bu proje için baya kendinden ödün verdiler, özel hayatlarından ödün verdiler…”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN