BAŞKAN KULAÇ ,''GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA''

Yeni eğitim öğretim yılına girilmesiyle birlikte herkesin aklına ''Acaba bu sene kırtasiye alış verişi ne kadar tutacak?'' sorusu gelmeye başladı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç kırtasiye fiyatları hakkında bilgiler edindi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç yeni eğitim öğretim sezonunda kırtasiye gezerek güncel fiyatlar hakkında bilgi aldı. Ürünlerin fiyatlarının arttığını belirten Kulaç,’’, “Yeni eğitim-öğretim yılında tüm gençlerimize, çocuklarımıza başarılı bir yıl diliyorum. Maalesef her şeyde olduğu gibi kırtasiyede de her şey çok pahalı. Küçücük bir çanta 100 TL’den başlayıp 600 TL’ye kadar çıkıyor. Geçen sene 5 TL’ye aldığımız defterler şuanda gördüm 20 TL. En ucuz kalem 14 TL, Allah herkesin yardımcısı olsan. Şu bir gerçek normal bir öğrenci için 500 TL’den aşağıya kırtasiye giderlerinin karşılanması mümkün değil. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum’’ dedi.

BAŞKAN KULAÇ ,''GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA''BAŞKAN KULAÇ ,''GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA''BAŞKAN KULAÇ ,''GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN