Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gram altın kaç TL? Gram, Çeyrek, Ata altın güncel fiyatlar 12 Nisan 2024

Son dönemde hızla artan altın fiyatları hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Fethiye’de 12 Nisan 2024 Cuma gününde altın fiyatları ne kadar? Kuyumcu Ömer Faruk Ceylan’dan dikkat çeken açıklamalar!

Fethiye Giyim Pazarı’nda Son Durum Ne? Fiyatlar Ne Durumda? Esnaf Kâr Edebiliyor Mu?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan Giyim Pazarı adeta enflasyona meydan okuyor. Fethiye Giyim Pazarı’nda esnaf Ebru Korkmaz, fiyatların geçen seneki fiyatlara endeksli olduğunu belirterek fiyatlara çok zam gelmediğini belirtti. Peki Fethiye Giyim Pazarı’nda son durum ne? Fiyatlar ne durumda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Faiz oranlarında yeni tablo!

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

Cep telefonu tarifelerine zam geldi!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Gezen, altın piyasasını değerlendirdi

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sakatat Fiyatları Kırmızı Eti Solladı

Ramazan zam ayı oldu. Ramazan ayının gelmesi ve enflasyonun artmasıyla birlikte kırmızı ete gelen fahiş zamlar vatandaşın belini burktu. Kırmızı etten sonra bir zamda sakatat fiyatlarına geldi.

Başkan Hıra, “Fethiye Salı Pazarı’ndaki Fiyatlar Gayet Makul”

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı’nda yaptığı açıklamada üretim maliyetlerine göre şuan pazardaki satış fiyatlarının gayet makul olduğunu söyledi.

Denizova GES Projesinin Yüzde 60’ı Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Denizova Mahallesinde yapımına başlanan ve yıllık en az 19 Milyon TL’lik elektrik üretecek olan Güneş Enerji Santrali’nin yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.

Büyükşehir Destekledi Güçbirliği Kooperatifi İlk Satış Mağazası’nı Açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile kurulan Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi ilk satış mağazasını Marmaris’te açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün satış mağazasını ziyaret ederek kooperatif başkanları ile bir araya geldi

Altın Yükselmeye Devam Ediyor

20 Şubat 2024 altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 2 liradan işlem görüyor.

Altın Haftaya Uykuyla Başladı!

Geçtiğimiz haftayı düşüşle geride bırakan altın, haftaya durgun başladı. Yatay seri üzerinden işlem gören gram altın 1,998 liradan işlem görüyor.

Büyükşehir Bodrum’da Kayıp Kaçağı Önlemek için 340 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da içme ve kullanma suyunun aktarımı sırasında meydana gelen kayıp ve kaçağın önlenmesi adına bugüne kadar 340 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı yaptı. 2014 yılından bu yana yapılan bu çalışmalar ile birlikte Bodrum’da kayıp kaçak 0 oranında azaltılarak yılda 5,14 Milyon m³ su tasarrufu sağlandı.

Fethiye Halk Evi Enflasyona Dayanamadı

Fethiye Belediyesinin hayata geçirdiği halk evleri enflasyona dayanamadı. Çay harici tüm ürünlere yüzde 25 ila 50 arası zam yapıldı.

Büyükşehir yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe’de Kent Market Projesi’ni hayata geçiriyor.

Göcek Tüneli’ne zam

Göcek'te 16 yıldır hizmette olan Fethiye ve Dalaman ilçeleri arasındaki mesafeyi kısaltan Göcek Tüneli geçiş ücretine zam yapıldı.

Akaryakıta ÖTV zammı geldi

TÜİK'in bu sabah üretici enflasyonunu açıklamasının hemen ardından benzin, motorin ve otogaza ÖTV zammı geldi.

400 adet incir fidanı dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Daire Başkanlığının desteklediği Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'İncirin Muğlalı Kadınlarla Yolculuğu' projesi tamamlanırken, son eğitim çalışması Dalaman'da yapıldı. Programda incir yetiştiriciliği yapan kadın üreticilere 200 adet kerevet (kurutma sepeti) ve 400 adet incir fidanı dağıtıldı.

Başkan Adem Hıra’nın Asgari Ücretin Pazara Etkisi Hakkında Yorumu

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yeni asgari ücretin pazardaki fiyatları etkileyip etkilemeyeceği hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Başkan Hıra, ‘Fiyat artışları asgari ücrete orantılı değildir. Mevsimsel bolluk ve kıtlığa göre fiyatlar şekillenir’ dedi.

2024 Yılı Tahmini Bütçesi Oylandı

MUTSO Meclisi 2023 yılı son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Odanın 2024 yılı tahmini  bütçesi oylandı. 

Toplam 494 haber.