Eğitim

Eğitim Haberleri

Fethiye İlçe Tarım’dan Mühendis Adaylarına Zeytin Dersi

Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü, Fethiye’de eğitim gören Ziraat Fakültesi öğrencilerine ve gönüllü olarak eğitim almak isteyen Fethiyeli vatandaşlara zeytin ağacı budama eğitimi verdi.

Felsefe ve Yaşam Akademisi “Felsefe Yolda Olmaktır” Sloganı ile Yola Çıktı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin kurduğu ve yerel yönetimlerde ilk olan Felsefe ve Yaşam Akademisi “Yaşam İçin Felsefe” etkinliği ile Menteşe, Bodrum, Ortaca, Ula ve Fethiye’de vatandaşlarla buluştu.

Akdenizli “En Büyük Savaş Cehalete Açılan Savaştır”

Seydikemer’de “Devlet Yatırım Programı” kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı.

Finansal Yönetim Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi’nde işletmelerin karşı karşıya kaldıkları finansal problemler sırasında ve sonrası alınabilecek kararlar anlatıldı.

Büyükşehirden ‘Refakatçi Eğitimi’

Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında yatağa bağımlı ya da bakıma muhtaç hastaların yakınlarına uygulamalı refakatçi eğitimi veriyor.

Büyükşehir İtfaiyesi’nden 319 Bin 149 Kişiye Eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2023 yılında 312 kurum, kuruluş, işletme ve okul olmak üzere 20 bin 579 kişiye eğitim verdi. Eğitimlerde yangın, sel, trafik kazası vb. durumlarda alınacak tedbirler ve yapılabilecek müdahaleler anlatıldı.

Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı Semineri Düzenlendi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği İnş. Müh. Ahmet Çelikkollu’nun konuşmacı olarak katıldığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ve depreme dayanıklı yapı tasarımı konulu meslek içi eğitim semineri düzenledi.

Büyükşehirden Datça’da Badem ve Zeytin Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin daha fazla ürün ve gelir elde etmesi amacıyla başlattığı ‘Tarlanıza Geliyoruz’ projesi kapsamında Datça ilçesinde badem ve zeytin üretimi ile ilgili üreticilere eğitim verdi.

FTSO'dan 'Finansal yatırım araçları ve bunlara yatırım yapma' eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Finansal Para Yatırım Araçları ve Bunlara Yatırım Yapma Yöntemleri Eğitimi’ yoğun katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde finansal yatırım araçlarının kullanımı ve yatırım yapma konularında detaylı bilgiler verildi.

Öğrenci ve Veli Derneği Fethiye’den Cemaat Açıklaması Geldi

Öğrenci ve Veli Derneği Fethiye (Veli-der), tarikat ve cemaatler ile ilgili basın açıklamasını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yaptı.

FTSO'dan çalışamnarına eğitim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Toplantı Yöntemleri Eğitimi’ne FTSO Meclis Üyeleri ve FTSO çalışanlarından 17 kişi katıldı.

Menteşe Belediyesi kurslarına 3 bin kursiyer katıldı

Menteşe Belediyesi bünyesinde 2023 yılında açılan karateden yogaya, resimden gitara, örgüden öz savunmaya kadar toplam 35 adet kursla, çocuk ve yetişkin kategorilerinde 3 Bin 269 kursiyere eğitim verildi.

Menteşe'de 'Gençler İşte Projesi' eğitimlerine başladı

Muğla’da yeme içme sektöründe yaşanan kalifiye personel eksikliği ve genç işsizliği problemlerine çözüm üretmek amacıyla hayata geçirilen “Menteşe’de Gençler İşte Projesi” (Youth at Work in Menteşe) kapsamında eğitimler başladı!

Filiz Topçu'dan Bilime Çağrı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi "Eğitimde Akıl ve Bilime Çağrı" konulu yazılı basın açıklamasında bulundu.

FTSO'dan dijital pazarlama eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yapılan ‘Dijital Pazarlama Eğitimi’nde satış ve pazarlama yapan şirketler için dijital reklamcılık ve pazarlama konularında kapsamlı bilgiler verildi.

Büyükşehir ve Tarımsal Güçbirliği’ne Eğitim Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tarımsal Güçbirliği’nin “Kooperatifçilik” ve “Kooperatiflerde belge düzeni ve muhasebe eğitimi” konularındaki başvuruları GEKA tarafından kabul edildi.

Tıp Öğrencilerine Tiyatro Dersi

Menteşe Belediyesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin Tiyatro ve İyi Hekimlik Uygulamaları dersi projesine tiyatro eğitmeni ve danışmanlık desteği sağlayacak.

Büyükşehir'den Cumhuriyet ve Felsefe Kongresi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Felsefe Kurumunun işbirliğiyle düzenlenen Cumhuriyet ve Felsefe Kongresi’nin ilk günü açılış konuşmaları ve onur konuğu Türkiye Felsefe Kurumu ve Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi kurucu başkanı Prof. Dr. İoanna Kuçuradi’nin katılımlarıyla başladı.

‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim

Menteşe Belediyesi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği işbirliğiyle belediye personeline ‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

Toplam 375 haber.