ADD Fethiye Şubesi'nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla kermes düzenlendi. Yoğun geçen kermeste, gönüllüler tarafından birbirinden lezzetli ev yemekleri yapıldı. Sohbet eşliğinde geçen programa katılanlar hem yemek yedi hem de eğitim-öğretime katkı sağlamış oldu. Kermes hakkında açıklamada bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Filiz Topçu, katılımın yoğun olduğunu belirterek her yıl 50 öğrenciye nakit destek, destekçilerin katkıları ile yemek organizasyonları ve ev eşyası yardımları yaptıklarını söyledi.

“Kermesi eğitime destek amacı ile düzenledik”

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Filiz Topçu, “Sevgili Dostlarımız ve Mücadele Arkadaşlarımız, Geleneksel olarak ADD Fethiye Şubemiz tarafından Eğitime Destek amacı ile düzenlenen Kermesimize hoş geldiniz. ADD üyelerimiz ve dostlarımızın katkıları ile düzenlediğimiz bu etkinliğimiz sizlerin duyarlılığı ile her yıl daha büyük coşku ve katılımla yapılmaktadır. Her yıl yaklaşık 50 öğrencimize aylık nakit destek, zaman zaman destekçilerimizin katkıları ile yemek organizasyonları ve ev eşyası yardımlarımızla geleceğimizin teminatı gençlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençlerimize ve çocuklara yönelik etkinliklerimiz eğitim ve kültür gezileri ile çeşitlendirilmektedir. Değişmez önderimiz olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün İlke ve Devrimleri ışığında bir geleceği inşa etmek amacıyla bu ve benzeri etkinlikle bir arada olmak bu mücadelemizi kuvvetlendirmekte ve Bahar coşkumuzu arttırmaktadır. Bugün 17 Nisan Eğitim Devriminin Yerli ve Milli Ürünü, Köy Enstitülerinin kuruluşunun 84'üncü kuruluş yıldönümüdür. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, kuruluşlarının 84. yılında Köy Enstitülerinin fikir babası Büyük Atatürk'ü, dönemin Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'yü, kurucuları Hasan Ali Yücel ve Tonguç Baba'yı, Köy Enstitülü sevgili öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Yeniden Atatürk Cumhuriyetine ulaşana kadar mücadelemiz devam edecektir. Kazanan biz olacağız. Yalan, talan ve riyadan ülkemizi kurtaracağız. Bu mücadelemizin sonunda kazanan Türk Ulusu olacak, Türkiye Cumhuriyeti olacaktır. Mücadelemizde hep birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği çatısı altında bizlere destek vermeye ve verdiğiniz desteğin güçlenerek devamını canı gönülden diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN