Bodrum'da elektrik sıkıntısı 

Bodrum'da yaşanan elektrik kesintileri ve son yapılan elektrik zamlarına dikkat çekmek adına Bodrum Güç Birliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan basın açıklaması yaptı.Kayhan açıklamasında 'Bodrum'un bu kadar çok elektrik sıkıntısı yaşamaya hakkı yok!' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Bodrum’da sürekli yaşanan elektrik kesintileri vatandaşa sıkıntılar yaratmaya devam ediyor.Bunun üzerine elektriğe gelen son zamlardan sonda Bodrum Güç Birliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan basın açıklaması yaptı.Serdar Kayhan yaptığı basın açıklamasında “Turizmin gözbebeği Bodrum’da bu devirde maalesef çok büyük bir elektrik sıkıntısı yaşıyoruz. Yıllardır süregelen elektrik sorununa ADM Elektrik maalesef kalıcı bir çözüm bulamıyor.

Son yapılan zamlar yüzünden vatandaşlarımız inanılmaz mağdur oluyor. Doğru dürüst hizmet alamadığı elektriğe bu kadar yüksek faturalar ödemek, vatandaşlarımızı haklı olarak isyan ettiriyor.

Sadece vatandaşlarımız değil, kamu kurum ve kurumları, iş dünyası Bodrum’da ki elektrik sorunundan dolayı zarar görüyor, mağduriyet yaşıyor.

Yetersiz trafolar, eskimiş direkler, gündüz yanıp gece sönen sokak lambaları, saatlerce  süren kesintiler, düşük ya da yüksek voltaj yüzünden bozulan elektrikli aletler, ADM Elektrik’in Bodrum’a yaşattığı büyük zararlardır.

Bu soğukta evinde elektriği olmayan vatandaşlarımız, soba başında ısınmak için kahvehanelere sığınmaktadır.

Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bunları kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir.

Derneğimiz devletimizden ve ADM Elektrik’ten Bodrum’un bu sorunlarını ivedi olarak çözmesini beklemektedir.

Alamadığı hizmete bu kadar yüksek fatura ödeyen vatandaşlarımızın haklı tepkisine hak veriyor, bu yönde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Devletimizden de bu kadar fahiş elektrik zammını tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN