DİSK 2 NOLU ŞUBEDEN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Muğla DİSK-GENEL İŞ Sendikası 2 Nolu Şubesi il genelinde üyelerinin kırtasiye ve okul masraflarına destek olmak ve maddi yüklerini bir nebze olsun azaltabilmek amacıyla çeşitli iş yerleriyle protokol imzaladı. Şube üyeleri çocukların okul ihtiyaçlarını yüzde 20'ye varan indirimlerle alabilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şubesi üyelerinin okul masraflarını bir nebze azaltmak için Menteşe, Ula, Milas, Fethiye, Bodrum ve Marmaris ilçelerinde kırtasiye ve giyim mağazaları ile protokol imzaladı. Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube üyeleri anlaşmalı iş yerlerinden yapılacakları alışverişlerde yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirimli alışveriş yapabilecek.

MENTEŞE’DE ANLAŞMALI İŞLETMELER

Menteşe Hedef Kırtasiye ve Kağan Giyim ile yapılan protokollerimiz sonucu tüm kırtasiye alışverişlerinden %10, çanta alışverişlerinden %20 ve giyim alışverişlerinden %12 oranında indirim alacaktır.

MARMARİS’TE ANLAŞMALI İŞLETMELER

Marmaris’te sendika üyeleri 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca Marmaris Ataç Kırtasiye ve Çelebi Tekstil ile imzalanan protokol sonucu kırtasiye ürünlerinden %10, tüm kitap ürünlerinden %20 ve okul giyim ürünlerinden %10 oranında indirim alacaktır.

BODRUM’DA ANLAŞMALI İŞLETMELER

Bodrum’da sendika üyelerimiz 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca Vatan Kırtasiye ile imzalanan protokol sonucu tüm kırtasiye alışverişlerinden %15 oranında indirim alacaktır.

FETHİYE’DE ANLAŞMALI İŞLETMELER

Fethiye’de sendika üyeleri 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca İlkem Kırtasiye ile imzalanan protokol sonucu tüm kırtasiye alışverişlerinden %20 oranında indirim alacaktır.

MİLAS’TA ANLAŞMALI İŞLETMELER

Milas’ta sendika üyeleri 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca Yücel Kırtasiye ve Feyza Tekstil ile imzalanan protokol sonucu tüm kırtasiye alışverişlerinden %15, tüm okul giyim alışverişlerinden %20 oranında indirim alacaktır.

ULA’DA ANLAŞMALI İŞLETMELER

Ula’da sendika üyeler 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca Venüs Kırtasiye ile imzalanan protokol sonucu tüm kırtasiye alışverişlerinden %20 oranında indirim alacaktır.

Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube’den yapılan açıklamada “ Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte üyelerimizin çocukları için yapacağı okul harcamalarında bir nebze olsun giderlerini azaltmak için Menteşe, Ula, Milas, Fethiye, Bodrum ve Marmaris ilçelerinde kırtasiye ve giyim mağazaları ile protokol imzaladık. Şube üyelerimiz anlaşmalı iş yerlerinden yapılacakları alışverişlerde yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirimli alışveriş yapabilecek. Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube olarak üyelerimizin giderlerini düşürmek için önümüzdeki günlerde değişik işletmelerle yeni protokoller imzalayacağız” denildi.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN