Encümen seçimleri yapıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye meclis üyeleri Hakan Büyükaydın ve İsmail Cezayirlioğlu ile birlikte Antalya'da gerçekleştirilen Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi 11'inci dönem ilk toplantısına katılım sağladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

13 ilden, 84 belediye başkanı ve 217 meclis üyesinin bulunduğu Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi 11’inci dönem ilk toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, birliğe bağlı belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nın ev sahibi olarak açılış konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 31 Mart yerel seçimlerinde halkın takdirleriyle belediye başkanı ve meclis üyesi seçilen birlik üyelerini tebrik etti.

Meclis Üyeleri Başkan Böcek’i aday gösterdi

Daha sonra Akdeniz Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısına geçildi. Meclisin geçici Divan Başkanlığını en yaşlı üye olarak Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yaptı. Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı’na ise meclis üyeleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i aday gösterdi. Yapılan gizli oylama ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2 yıllığına 193 meclis üyesinin oyu ile Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına seçildi. Akdeniz Belediyeler Birliği’nin Divan Katip Üyeliğine ise Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş seçildi.

Encümen seçimleri yapıldı

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin Birlik Meclisi 1’inci Başkan Vekilli Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 2’nci Başkan Vekili Gökhan Yılmaz oldu. Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen üyeliğine ise Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçildi. Toplantıda Akdeniz Belediyeler Birliği’nin plan ve bütçe, çevre komisyonu ve turizm komisyonu üyelerinin seçimleri de gerçekleştirildi.

Encümen seçimleri yapıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN