Fasıl eşliğinde eşsiz yemeğin adresi: Çalış Ocakbaşı

Gün batımıyla herkesi mest eden Fethiye Çalış Plajı'nda hizmet veren 'Çalış Ocakbaşı' yerli ve yabancı misafirler tarafından birbirinden lezzetli yemekleriyle ve fasıl dinletisiyle tam not alıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

“Ocakbaşı kültürünü misafirlerimize sunuyoruz” diyen işletmeci Selman Yellice, herkesi gün batımı manzarasında fasıl dinletisi eşliğinde Çalış Ocakbaşı’nda yemek yemeye davet etti.

Fethiye, Çalış Sahili’nde deneyimli kadrosuyla misafirlerine her türlü imkânı sunmak için özenli hizmetine devem eden “Çalış Ocakbaşı” sunduğu çeşitli lezzetlerinin yanı sıra fasıl geceleriyle de dikkat çekiyor. Özenle dizayn edilmiş iç ve dış konseptiyle ister ocakbaşında keyifli bir yemek, isterseniz de denize sıfır konumda gün batımı eşliğinde eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. 

“Herkesi Çalış Ocakbaşı’na bekleriz”

İşinin hası ustalarıyla sizleri lezzet yolcuğuna çıkaran Çalış Ocakbaşı’nda fasıl geceleriyle de müzik zarafeti yaşanıyor. Eğlencelerinin zenginleşerek devam edeceğini belirten İşletmeci Salman Yellice, “Hem lezzetlerimizle hem de kaliteli ve güler yüzlü hizmetimizle misafirlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Fasıl eşliğinde eşsiz yemeğin adresi: Çalış Ocakbaşı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN