Gündem

Gündem Haberleri

Fethiye’de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

15 Temmuz Şehitleri Seydikemer'de Anıldı

Seydikemer'de FETÖ Terör Örgütü'nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 7'nci yıldönümünde 'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

Yaz Kur’an Kursları Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her sene camilerde ve Kuran Kurslarında milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği "Yaz Kur’an Kursları" 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü eğitime başladı. Yatağan’da da “Yaz Kur'an Kursları” yoğun katılımla devam ediyor.

Başkan Köktener, 'Bu hafta 4 meslektaşımız haber sırasında saldırıya uğradı'

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener, basın mensuplarına yönelik yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

Çevre yolunda feci kaza 1 ölü 5 yaralı

Fethiye’de bir otomobil kontrolden çıkıp, karşı şeritten gelen 3 araca çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Kaymakam Karaman’dan Tadilattaki Okula Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin devam eden deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.

Fethiye'de Kurulan Lavanta Bahçesinde Üçüncü Hasat Alındı

Fethiye Belediyesi tarafından Yeşilüzümlü Mahallesi'ne 2019 yılında kurulan Lavanta Bahçesi'nin üçüncü hasadı alındı.

Fethiye’de Okullar Depreme Karşı Güçlendiriliyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Belediye İşçilerinden Hükümete Kadro Eylemi

DİSK/Genel İş’e bağlı iş yerlerinde belediye işçileri hükümete kadro çağrısında bulunarak 2 saat iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. 

Basın Emekçileri Platformu’ndan Gazetecilerin Tehdit Edilmesine Kınama

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin ‘silahla vurulmakla’ tehdit edilmesine ilişkin kınama metni yayınlandı.

Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirip anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti.

Belediye Ekipleri Yangınlara Müdahalede Destek Oldu

Bodrum'da ardı ardına çıkan yangınlarda, Bodrum Belediyesi ekipleri, Muğla Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliği ekiplerine destek oldu.

İl Tartışmalarına Bir Yenisi Eklendi! Milas İl Mi Oluyor? 

'100'üncü yılda 100 il' söylemiyle ülke gündemine gelen ilçelerin il olma tartışmaları devam ediyor.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

Kavurucu Sıcaklar Etkisini Gösteriyor

Türkiye'de Temmuz ayıyla birlikte ülke genelinde sıcaklıklar tavan yaparken Muğla’da El Nino etkileri artmaya başlıyor. Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava dalgası ile önümüzdeki günlerde rekor sıcaklıkların görüleceği belirtiliyor.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Fethiye Kaymakamından Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe esnaflarını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Kanal Temizliği Etkinliği Gerçekleştirildi

26. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesinde Kanal Temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Toplam 4253 haber.