Gündem

Gündem Haberleri

Bodrum Sessizliğe Büründü

Turizmin göz bebeği Bodrum’un dünyaca ünlü sahilleri, korona virüs önlemleri kapsamında alınan 3 günlül sokağa çıkma kısıtlaması sonrası bomboş kaldı. 

Belediye Başkanı Bile Maske Takmıyor ! 

FERDİ YAVUZ- Dalaman Belediye Başkanı’da, sosyal mesafeyi ve maskeyi hiçe sayanlar furyasına katıldı.  

Bu Kez Sıcak Pidenin Yanında Maske Ve Dezenfektan Dağıttılar

Muğla'nın Menteşe İlçes'nde Ramazan ayında sıcak pide dağıtımına devam eden Türk Kızılayı Menteşe Şubesi, Gençlik Merkezi Gönüllüleri ile birlikte bu kez vatandaşlara pidenin yanında maske ve dezenfektan da dağıttı.

Din Görevlilerinden 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Kampanyasına Destek

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, görev yapan din görevlileri tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 18 Bin 800 lira destek yapıldı.

Eski Su Boruları Besleme Noktası Oldu

Korana virüsle mücadele sürerken Ortaca Belediyesi, hükümetin aldığı önlemlerin yanı sıra kendi önlemlerini de aralıksız olarak uyguluyor.

Ortaca'da Alışveriş İçin Güvenli Ortam Oluşturuldu

Çin’in Wuhan Kentinde ortaya çıktıktan sonra küresel bir tehdit halini alan korona virüs salgınına karşı Ortaca Belediyesince yürütülen mücadele sürüyor.

Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan Çalışanlara Müjde

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediye işçilerinin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı kutladı.

Sakin Kent Şimdi Daha Da Sakin

Denize Girenler Polisi Görünce Apar Topar Kaçtılar

Bodrum’da sokağa çıkma yasağının ilk gününde denize sıfır evlerinin önünde denize giren vatandaşlar, polis ekiplerini görünce apar topar kaçtı.

Ünlülerin Beach'i Yerle Bir Oldu

Bodrum’a gelen ünlülerin yazın uğrak mekanlarından olan 'Dodo beach'in yıkımına başlandı.

Muğla'da Yangın Helikopterleri Göreve Başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde, orman yangınlarıyla mücadelede görev yapacak ilk yangın söndürme helikopteri Marmaris’te göreve başladı.

Su Borusu Patladı Asfaltlar Yerinden Söküldü

Bodrum’da patlayan su isale hattı sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Yolda dev bir çukur oluşurken, asfaltlar yerinden söküldü.

Seydikemer’de Korana Virüsüyle Mücadele Devam Ediyor

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, korona virüsü tedbirleri kapsamında Zabıta ekipleri pazarcı esnafı ve vatandaşlara maske dağıttı.

Başkan Gürün’den 1 Mayıs Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün işçinin ve emekçinin bayramı 1 Mayıs’ı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Bakan'dan Muğla'daki Gardiyanlara Teşekkür

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, kaldıkları okulun tadilatını yapan izolasyon sürecindeki infaz koruma memurlarına telefonla arayarak teşekkür etti.

Turgay Öztürk'ten Jeotermal Açıklaması

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nca Muğla’nın Fethiye ilçesi Kayaköy ve Ölüdeniz Mahalleleri’nde sondaj yöntemiyle Jeotermal kaynaklar arama faaliyetiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Marmaris’te Seyyar Manavlar İş Başında

Marmaris’te, başta 65 yaş ve üstü olmak üzere semt pazarlarına gelemeyen vatandaşlar için gezici manavlar Marmaris sokaklarında satış yapmaya başladı.