Gündem

Gündem Haberleri

Kaymakam Ertaş’tan Çarşı Esnafı Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Doktor Muhittin Özkan, Hayatını Kaybetti

Fethiye'de doktorluk ve İlçe sağlık müdürlüğü yapan Muhittin Özkan, hayatını kaybetti.

Fethiye Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Barbunn Yeni Yıla Bomba Gibi Girdi

Fethiye Sahil Bandı’nın en gözde mekanlarından BarBunn Bistro, 2024 yılına adeta bomba gibi girdi. Canlı müzikte sahne alan Bora Gölbaşı, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

İlçe Teşkilatından lokma hayrı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Başkan Gürün, 'Çok daha güzel şeyler olacak'

Yerel seçimlerde tekrar aday olmama kararı alan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün veda ziyaretleri kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Faik Torunoğulları Hatrına Mevlid Okutuldu

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Kapsamlı ve yararlı buluşma

Mardin’de Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ve Mardin Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde  düzenlenen “Anadolu Basın Buluşmaları “na katılan gazeteciler Mardin’in Tarihi  ve kültürel değerlerine hayran kaldı.

Elsis Aydınlatma Aksesuar Mağazası hizmete açıldı

Fethiye’de yeni nesil aydınlatma ve aksesuar denince akla gelen ilk isim olan Elsis elektrik, ikinci şubesi olarak Patlangıç, Baha Şıkman Cad. No: 141’de hizmete açıldı.

Menteşe'de yollar modern görünüme kavuştu

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Medya federasyonları Mardin’de bir araya geldi

Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan medya federasyonları Kültür ve Turizm Bakanlığının destelediği “ Anadolu Basın Buluşmaları” projesi kapsamında, Mardin’de bir araya geldi.

Fethiyeliler Çıntar Tercih Ediyor

Ekim ayıyla birlikte Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaygın olarak bulunan ve birçok insan için doğal bir lezzet kaynağı olan Çıntar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde kilosu 150 liradan satılıyor. Fethiye halkının çıntara gösterdiği talebi çıntar satıcısı Bayram Aydın mikrofonlarımıza anlattı.

Aday Adayları Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Exelans Hotel&Spa Fethiye’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.

Aday Adayı Kökten vatandaşlar tarafından ilgi görüyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

Aday Adayı Kökten’den, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar ve ekibini ziyaret etti.

Lider Mutfak 34. yaşını kutluyor

Hazır mutfak ve mobilya üretiminde 1989’dan beri bölgenin lideri olan Lider Mutfak, 34 yaşında.

Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu

TOBB, TOBB KGK ve TEPAV işbirliğinde düzenlenen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Fethiye Müftülüğü'nden “Yardım Kermesi” açıldı

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yardım kermesi Hüseyin Yılmaz İmam-Hatip Ortaokulu karşısında açıldı.

Motive MSKÜ’de sevenleriyle buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' etkinlikleri kapsamında sevilen rap sanatçısı Motive sahne aldı.

Toplam 4256 haber.