Gündem

Gündem Haberleri

The Yacht Week Regatta Ölüdeniz Etabı Gerçekleştirildi

Her yıl Akdeniz ve Karayip’lerde gerçekleştirilen The Yacht Week Regatta Ölüdeniz etabı, Kumburnu Beach of Lagoon plajında gerçekleştirildi. 

Tur Araçları Trafiği Kilitledi

Fethiye’de tur şirketlerinin servis araçları, Çarşı Caddesi’nde trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanları Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Ziya Şahin, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veli Türk ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

LPG’ye zam geldi!

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla oto gazın fiyatı 1 lira 31 kuruş arttı. Zammın ardından oto gazın litresi Fethiye’de 17 lirayı aştı.

Akdenizli, “3 gün süren şölen havasında bir organizasyondu”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkında konuşan Başkan Akdenizli, şölen havasında bir organizasyon olduğunun altını çizerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Balaban, “Birinci olmayı başardığım için çok mutluyum”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlığı, güreş sahalarının 'Sarı Fırtınası' lakaplı başpehlivanı İsmail Balaban kazandı. Festival hakkında konuşan Balaban, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Çıralı, “Festivalin yıllarca devam etmesini istiyoruz”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri yoğun ilgi gördü. Festivalin önemine vurgu yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kökten, “Güzel bir organizasyon oldu”

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne yoğun ilgi gördü. Programa katılan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

Formula 1 Dünya Şampiyonu Hamilton, Fethiye’de Tatilini Sürdürüyor

Formula 1'in efsane ismi Lewis Hamilton, tatilini Fethiye'de geçiriyor. Türkiye’de tatil yapmaktan keyif alan Hamilton, Kapadokya’nın ardından tatil için Fethiye’yi seçti.

Arkeo-Park için çalışmalar başladı

Fethiye Belediyesi Kesikkapı Mahallesi’ne Arkeo-Park kazandırıyor. Projenin ön görüşmesi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın katılımlarıyla yapıldı.

Babataşı Mahallesi’ne de modern park yapılıyor!

Fethiye Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerine modern parklar yapmaya devam ediyor. Ekipler, Babataşı Mahallesi’ndeki 3127 m2’lik alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrımızdır!

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

Vali İdris Akbıyık ve Eşi Sevim Akbıyık, Stratonikeia’yı Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık, Yaşayan Tarih Kenti Stratonikeia’yı ziyaret etti.

5. Kurucuova Keşkek Festivali yapıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık,  Kavaklıdere 5. Kurucuova Keşkek Festivaline katıldı.

Vali Akbıyık, Şehit Anıtı’nın açılışını yaptı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Kavaklıdere Kurucuova Şehitler Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Saklıkent’e ziyaretçi akını

Seydikemer’de bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu, sıcaktan bunalan doğaseverleri ağırlıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor.

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Güvenli Ulaşım için Otobüs Denetimlerine Devam Ediliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hijyenik bir ortamda seyahat edebilmeleri için yetki ve sorumluluğu kapsamında kendi envanterine ait siyah plakalı toplu taşıma araçlarını sefere çıkmadan önce denetliyor.

Toplam 4253 haber.