Gündem

Gündem Haberleri

Ünlü oyuncu Seren Serengil Karaca’yı ziyaret etti

Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

“Sakiler” Barbunn’da kulakların pasını sildi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Sakiler grubu sevenleriyle buluştu.

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Haberimiz Ses Getirdi

‘İhmallerden Kediler Can Veriyor’ başlıklı haberimizin ardından Belediye ekipleri devreye girerek yollara uyarı tabelaları asıp araçların hızını kesmek amacıyla kasis yerleştirildi.

Fethiye’de motosiklet denetimi yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından Taşkaya Mahallesi Erasta AVM bölgesinde motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Fethiye’de bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre yeni haftanın ilk günü 7 Ağustos'ta sıcaklıkların kuzey kesimlerde biraz azalacağı, Fethiye’de ise önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Akbelen İçin Yürütmeyi Durdurma Kararı Çıktı

Başkan Gürün; “Akbelen yalnızca ağaç kesimiyle sınırlandırılamayacak kadar önemli etkileri olan sorunların bizim kentimizdeki bir yansımasıdır”

Fethiyespor Kaptanıyla Sözleşme Tazeledi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz sezon başarısıyla adından söz ettiren Selçuk Alibaz ile sözleşme tazeledi. Kaptan Alibaz, 1 sene daha Fethiyespor forması giyecek.

Kaymakam Karaman, Yeni Camide Aşure Dağıttı 

Fethiye Yeni Cami'de muharrem ayı dolayısıyla cemaate aşure ikramında bulunuldu. 

“Başkanım Bize Pizza Alır Mısınız?”

Çanakkale Kale Gençlik Derneği’nin izcileri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Minik izciler Başkan Karaca’dan pizza istediler. Karaca, minik izcilere pizza sipariş verdi.

Menteşe’de İlk 7 Ayda 407 Nikâh Kıyıldı

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından bu yılın ilk 7 ayında 407 nikâh işlemi gerçekleştirildi. Nikâh işlemlerinin 29’u yabancı uyruklu evliliği olarak kayıtlara geçti.

Başkan Gürün: “Körfez Kokuyor, Bunun Temizlenmesi Lazım!”

Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, Fethiye Limanı’nda gerçekleşen tanıtım töreninde Fethiye’nin sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir’den Muğla’nın Denizlerine Bir Yatırım Daha

Muğla Büyükşehir Belediyesi deniz yüzeyinde temizlik yapmak ve acil durumlarda kullanılmak üzere hizmete aldığı tekneleri tanıttı. Tanıtım töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın denizleri, kıyıları ve doğasının korunması için gereken tüm yatırımları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Eyyam-ı Bahur Yakacak! Profesörler Dışarı Çıkmayın Uyarısı Yapıyor!

Fethiye'de Arap yarımadasından gelecek ve halk arasında 'Eyyam-ı Bahur' ya da 'Cehennem Sıcakları' olarak adlandırılan sıcak dalgası gelecek günlerde etkisini göstermesi bekleniliyor.

Ahmet Şafak ve Rafet El Roman Seki'de sahne alacak

Seydikemer'de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri ile gerçekleşecek.

Çocuklardan Müzikli Oyuna Yoğun İlgi

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları kapsamında “Karya ve Dostları İş Başında” adlı müzikli çocuk oyunu ilçe genelinde ki mahallelerde çocuk izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Esnaf, Enflasyon Karşısında Fiyatları Düşürdü

Fethiye’de salı günleri kurulan semt pazarında hayat pahalılığı son gelen zamlar karşısında vatandaşın ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için üretici pazar esnafı Mehmet Kıvrak fiyatlarını düşürdü.

Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra; “Satışta Azalma Var.”

Fethiye’de salı günleri kurulan semt pazarında hayat pahalılığı son gelen zamlar ile birlikte pazarcı esnafını da etkiliyor. Fethiye ilçesinde salı günleri kurulan semt pazarına Fethiye'nin yanı sıra çevre ilçelerden de turlarla turist gelince, pazarda hareketlilik yaşansa da pazarcı esnafı satışların düşük olmasından dert yandı.

Belediye Meclisi Yarın Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi, 01 Ağustos 2023 Salı Günü (yarın) saat: 14.00’te Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde toplanıyor.

Toplam 4253 haber.