Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Akdenizli Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Pazar Yerinde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Fethiye’den Akbelen’e yola çıktılar

Akbelen orman kıyımına direnişine destek vermek için Fethiye'den yaklaşık 40 kişilik grup Akbelen’e doğru yola çıktı.

Şampiyon Güreşçilerden Kaymakam Karaman’a Ziyaret 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası etkinliğinde Türkiye birincisi olan Fethiye Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü güreşçileri, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler. 

Kemal Kılıçdaroğlu Muğla'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milas’ta bulunan Akbelen Ormanı için direnen köylüler için desteğe geldi.

"İlçenin ekonomisi büyük zarar görecek”

Binlerce YK çalışanı, aileleri ve bölge esnafı “Kaderimizi başkaları değil biz belirleyeceğiz” mesajı verdi. Santralde bir araya gelen çalışanlar ve aileleri adına bir açıklama yapan YK çalışanı, “Kömürü çıkarmayın, santralleri kapatın diyorlar. Kapatılsın demek dile kolay! Kapanınca burada çalışanlar ne olacak? Nasıl geçineceğiz, evlatlarımızın geleceği ne olacak? Kapatılsın diyenler bize iş, aş verecek mi?” dedi.

Temizlik Çalışması Yapıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yarımada da temizlik çalışması gerçekleştirildi. 

Seydikemer Devlet Hastanesi’ne 162 personel

Sağlık Bakanlığı tarafından Seydikemer Devlet Hastanesine ihtiyaç duyulan Sağlık Personeli ataması yapıldı. 162 Sağlık Personeli atamasının yapıldığını duyuran Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imize müjdeler olsun. Seydikemer Devlet Hastanesine 162 Sağlık Personeli ataması yapıldı” dedi.

Heijan ve Muti 31 Temmuz’da Revolution Night Club’da

Heijan ve Muti, 31 Temmuz Pazartesi akşamı Revolution Night Club Fethiye’de sahne alacak. 

Kılıçdaroğlu Akbelen’e geliyor

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve yaklaşık 10 milletvekili direnişe destek vermek için yarın Akbelen'e gelecek.

Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi Marmaris Turizmine Büyük Katkı Sunacak

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, devre mülk sektöründe Sinpaş güvencesiyle fark yaratıyor. Marmaris'te denize sıfır özel bir koyda yer alan proje, bölgeyi 4 mevsim canlı tutacak ve sürdürülebilir kaynaklar kullanarak bölgenin korunmasına da katkı sağlayacak.

Karaca, “Rant için değil, halk için çalışıyoruz!”

“Rant için değil, halk için çalışıyoruz!” diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Halk Plajı’nın halka açıldığını duyurdu.

Motorine zam kapıda

Motorine 1,45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. Beklenen zam pompaya yansırsa motorinin litresi Fethiye’de 35 lira 32 kuruşa çıkacak.

Seydikemer Belediye Başkanı Vergi Rekortmeni Oldu

 Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'nin sahibi olduğu Akdenizli Akaryakıt Şirketi, Vergi  Rekortmeni oldu.

Seydikemer'in Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde 2022 kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenleri belli oldu.

Karayiğit, Yangın Riskine Karşı Uyardı

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, anız yakma konusunda çiftçilere uyarıda bulundu.

Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı

Seydikemer’de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri öncesi Seki Zümrüt Çayırı’nda hazırlıklar başladı.

Fethiye’de vergi rekortmenleri kimler?

Fethiye’de geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ilk sıraları paylaşan rekortmenler devlete önemli katma değer sağladılar.

Kızılkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya, Merkez Yeni Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de sürücüler Drone ile denetlendi

Fethiye’de yaz aylarında yoğunlaşan şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dronlu kırmızı ışık ihlal denetimi yaptı.

Toplam 4248 haber.