Gündem

Gündem Haberleri

Tavlı’nın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın her biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Başkan Gümüş'ten 24 Temmuz basın bayramı mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, 'Halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğünü sağlamak amacıyla emek veren, gerçek demokrasinin ayrılmaz parçası tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum' dedi.

Teke, “Sizler her geçen gün bizler için daha kıymetli olacaksınız...”

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hancı, “Yörük Şenliği ile Türkiye genelinde nam salıyoruz”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı, bu yıl sekizincisi düzenlenen Geleneksel Yayla Karaçulha Yörük Türkmen Şöleni’nde açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, “Karaçulha Yörük şölenine hepiniz hoş geldiniz”

Seydikemer Belediyesi Başkanı Önder Akdenizli, Geleneksel Yayla Karaçulha Yörük Türkmen Şöleni’ne katıldı. Yörük vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Akdenizli, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yörük Şenliğini Değerlendirdiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç çeşitli açıklamalarda bulundu.

Çaylı, “Bu şölen sekiz senedir devam ediyor”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği’ne katılan Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, şenlik hakkında konuştu.

Kökten, “Burada büyük bir emek var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Geleneksel Yayla Karaçulha Yörük Türkmen Şöleni’ne katıldı. Şenlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Kökten, çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Temsili gelin alma” programında doya sıya eğlendiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği’nde “Temsili gelin alma” programı öncesinde doya sıya eğlendiler.  

KPSS’nin ilk oturumu yapıldı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavı ilk oturumu yapıldı.

 “Ben Anadolu” oyunu Stratonikeia’da Sergilendi

22 Temmuz Cumartesi akşamı Stratonikeia Antik Tiyatrosunda Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, İş Sanat Antik Sahne etkinlikleri çerçevesinde Ayça Bingöl “Ben Anadolu” oyunu sergilendi. 

Sıcakta Beşkaza Meydanı Tercih Edilmiyor

Fethiye’de vatandaşların ortak buluşma noktası olan Fethiye Beşkaza Meydanı, hafta içinin son gününde sıcak havanın normalin üstünde seyretmesinden dolayı sessizliğiyle dikkat çekiyor.

Cumaların Vazgeçilmezi: Lokma 

Fethiye’de Cuma Namazı vakitlerinde çeşitli camilerde lokma hayrı yapılmaya devam ediliyor. Hayırseverler, vatandaşın lokmaya gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Sıcağı Gören Erasta AVM’ye Koştu

Havanın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı kavurucu sıcaklar Fethiye’yi de vurdu. Kavurucu sıcaklarda vatandaşlar kendilerini Fethiye Erasta AVM’ye attı.

Yusuf Çaylı’dan Muğla İGD’ye Ziyaret

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 

Basında “Sansürün” kaldırılışının 115. yıldönümü kutlanacak

23 Temmuz Pazar günü, Menteşe’de basında sansürün kaldırışının 115. yıldönümü, birlik ve beraberlik pikniği ile kutlanacak.

Başkan Gümüş; “Çöp Çıkarma Saatlerine Uyulmalı”

Menteşe Belediyesi “Çağdaş Toplum Temiz Kent” parolasıyla çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından ilçe sorumluluk alanındaki cadde ve sokaklar modern araçlarla temizlenirken, çöpler belirlenen saatlerde toplanarak, çevre kirliliğinin ve kötü görüntünün önüne geçiliyor. SAATİNDE ÇIKARILMAYAN ÇÖPLER SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDİYOR

Revolution’da LVBEL C5 Sahne Alacak

Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Ölüdeniz Hisarönü’ndeki Revolution Night Club’ta sevenleri ile buluşacak.

Başkan Taşar, “Sürekli akaryakıta zam gelmesini doğru bulmuyoruz”

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV zammı ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları güncellendi. ÖTV tutarları motorinde ve 95 oktan benzinde litre başına 5'er lira, LPG'de ise 4 lira artırıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki Özel Tüketim Vergisi zammı sonrası Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar FRT TV’ye konuştu.

Toplam 4256 haber.