Okul Sporları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen okul sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen okul sporları müsabakaları spor salonlarında oynanan Basketbol, Voleybol ve Güreş il birincilikleri ile devam ediyor. 2021-2022 yılı okul sporları müsabakaları bu güne kadar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinden bazılarında Kros, Yüzme, Voleybol, Futbol, Bilek Güreşi, Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Boks ve Judo branşlarında toplam 820 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 
Müsabakalar sonunda Şampiyon olan takımlar Muğla'yı Bölge Şampiyonalarında temsil edecekler. Müsabakalar merkez ilçe Menteşe’de bulunan Menteşe ve Atatürk Spor Salonunda Voleybol ve Basketbol, Yatağan Spor Salonunda Erkek Güreş maçları ile sürüyor.
Okul sporları müsabakaları Dart, Futsal, Kick Boks, Bocce, Satranç, Muay Thai gibi birçok branşta devam edecek. Müsabakaları yakından takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, " Birçok gencimiz sporu bu sayede tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Okul sporlarında hedefin çocukların sporla buluşturulmasıdır. Bu tür projeler yeni yetişen neslin hem zihnen hem bedenen daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesini sağlamaktadır" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN