TOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Kaymakamlığı ile Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Yanıklar Mahallesi’nde bulunan Tabiat Ana Kahvaltı Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, kurum müdürleri ve aileler katıldı. Program Kaymakam Alper Balcı’nın konuşmasıyla başladı. Ardından etkinliğin gerçekleşmesinde teşekkür plaketi taktim edildi. Sonrasında sünnet çocuklarına takı töreni yapıldı. Pasta kesim töreni ile devam eden sünnet şöleni eğlence ile son buldu.

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı yaptığı konuşmada, “Değerli mesai arkadaşlarım, kıymetli velilerim ve dünya güzeli çocuklarım hepiniz sünnet düğününüze hoş geldiniz. Bir annemiz yolumu kesti. Kaymakam Bey dedi ben sizi tanıyorum dedi. Çocuğumu sünnet ettirir misiniz dedi. Sadece bu cümleyi duydum. O gün arkadaşlara talimat verdim. Bir çalışma yapın diye. Kaç tane çocuğumuz çıkar bir arama tarama yapalım dedim. 45 tane çocuğumuz çıktı. Çok mutlu oldum. Bugün onlar için çok güzel bir gün. Benim içinde çok güzel bir gün. Fethiye’ye yeni geldiğim için onlarla tanışmış olduk. Ama benim onlara Kaymakam amcaları olarak söylemek istediğim bir şey var. Bugün devletin misafiri o çocuklarım. Hepsi ile teker teker görüşüp velileri ile de görüşeceğim. Kıymetli çocuklarım vatana bir borcumuz var. O vatana borcumuzu ödememiz lazım. Bugün aslında sizler bunun için buradasınız. Sünnet bahane sohbet şahane diyorum. Bu vatana olan borcunuzu ödemek için buradasınız ve Kaymakam amcanızın davetlisisiniz. Velilerime de çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiç kırmadılar ne dediysek yaptılar. Burada katılımlarından dolayı da onlara minnettarım. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
TOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDUTOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDUTOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDUTOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDUTOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDUTOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDUTOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN