Vekil Otgöz'den acil durum hastanesi müjdesi

Muğla Milletvekilli Yakup Otgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Muğla'ya yapılacak sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Muğla’ya yapılacak sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı hakkında değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Muğla Milletvekili Otgöz görüşmeye ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Menteşe’ye 150 Yataklı Acil Durum Hastanesi Yapılıyor
“Mevcut Menteşe Devlet Hastanesi’nin boş bulunan alanlarına ve yıkılması planlanan binanın yerine kısa süre içerisinde 150 yataklı Acil Durum Hastanesi yapılacak. Ayrıca; 200 yataklı yeni Menteşe Devlet Hastanesi’nin de yatırım programına alınması planlandı.

Eğitim Araştırma Hastanemizin yatak kapasitesi 1.700’e çıkarılıyor…
Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi konsepti haline getiriliyor. Mevcut yatak sayısı yapılacak ek bina ile 1.700’e çıkarılacak. Ek binanın mevcut hastanenin yanına yapılması planlandı.

Otopark sahası…
Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşanan otopark sorunu çözülüyor. Çalışmalar son aşamaya geldi ve kısa sürede otopark kullanıma açılacak.

Seydikemer Devlet Hastanesi
150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’nde ekip ekipman gibi eksiklikler giderilecek.

Marmaris Devlet Hastanesi
Marmaris Devlet Hastanesi’nin geçici kabul işlemleri tamamlandı. MR ve Tomografi cihazlarının yerleştirilmesine ilişkin düzenleme işlemleri devam etmektedir. Bu işlemlerin ardından hizmete açılışı yapılacaktır.

500 Yataklı Fethiye Devlet Hastanesi
2024 yatırım programına alınan Fethiye Devlet Hastanesi’nin yer tespiti yapıldı. Hastane alanının Sağlık Bakanlığı’na tahsis işlemleri devam ediyor. Tahsis sonrası ihale aşamasına geçilecek. Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN