Yiğit, 'Fethiyeli Gençlerimizi Bekliyoruz'

Okulların kapanmasıyla birlikte her sene Gençlik Ve Spor Müdürlüğü'nün kuruluş yıldönümünde startını veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bu senede farklı branşlarda kurslarını vermeye devam ediyor

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Bünyesinde farklı branşlar bulunduran Gençlik Ve Spor Müdürlüğü bu senede farklılık katarak hizmet vermeye devam ediyor. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, gençlere seslenerek herkesi spor yapmaya davet etti. Fethiye Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, gençlere de seslenmeyi unutmadı. Yiğit,’’ Ben tatil döneminde bütün çocuklarımızın müdürlüğümüz bünyesinde açılan bütün kurslara davet ediyorum’’ dedi. Aynı zamanda velilere de seslenene Yiğit, velilerden de destek geldiğini belirtti. 
Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yüzme, judo, eskrim, futbol, voleybol, hentbol, basketbol ve okçuluk gibi kursların olduğunu belirten Yiğit, Her türlü zevke de hitap ettiğinin altını çizdi.
“Çocuklarımızı spora yönlendirmeliyiz”
Fethiye Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, yaptığı açıklamada, “Okulların kapanmasıyla birlikte her sene 29 Haziran’da genel müdürlüğümüzün kuruluş yıldönümünde yaz spor okullarımızın startını veriyoruz. Geçen hafta itibariyle startını verdik. Bugün itibariyle yüzme antrenörümüzle yüzme kurslarımıza başladık. Ben tatil döneminde bütün çocuklarımızın müdürlüğümüz bünyesinde açılan bütün kurslara davet ediyorum. Aynı şekilde bütün velilere de çocukların spora yönelmeleri için onlardan destek bekliyoruz. Ayrıca yüzme kursumuz da açılmıştır. Yüzme ile ilgili başvurularımız da açılmıştır. Kurslarda branş olarak yüzme, judo, eskrim, futbol, voleybol, hentbol, basketbol bunların dışında okçuluk gibi bir çok farklı kurslarımız mevcut” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN