AK Parti'nin 23. Yaşını Başkan Akdenizli Kutladı!

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 'AK Parti'nin kuruluşunun 23. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, '23 yıldır gecesine gündüzüne katan, Türkiye Yüzyılında, Daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için mücadele eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yanında olduğumuz gibi, her daim yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.  

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti’nin kuruluşunun 23. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Akdenizli, “Milletin bağrından çıkan, huzura, istikrara, güvene en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde kurulan; Türk ve dünya siyasetine damga vuran AK Parti’mizin 23. yaşını büyük bir gururla kutluyoruz. Partimizin hizmet yolculuğu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 23 yıl önce başladı. Cumhurbaşkanımızla bu yolda yürümekten ve milletimize hizmet etmekten bir an vazgeçmedik. Bu süreçte milletimize kesintisiz hizmet etmenin onurunu yaşadık. Ülkemizde, büyük bir değişim ve gelişim yaşandı. 23 yılda nice seçimlerden büyük zaferlerle çıktık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde samimiyet, gayret ve heyecanla yürüdüğümüz bu yolda ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye, liderimiz, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde dünya coğrafyasında artık daha etkin ve çok daha güçlü. Ülkemizin güçlü olmasındaki en büyük etken şüphesiz Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve liderliği oldu. Her alanda sağlanan istikrar, ülkemizi daha ileriye taşıdı” dedi. 

“DEV ESERLERLE DOLU YILLAR”

Başkan Akdenizli, “Hizmetlerimizi, insanı merkeze koyarak gerçekleştirdik. Ülkemizin her bir karışını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eserlerle ördük. En ücra köşelere, her bir vatandaşımızın ayağına hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. Ülkemizde altyapı, sağlık, eğitim, savunma sanayi, teknoloji, uzay ve birçok alanda yenilikler gerçekleştirildi. Vatandaşlarımıza eşit eğitim hakkı sağlandı. Sağlıkta gelinen noktanın önemini pandemide bütün dünyaya gösterdik. Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uyduları hayata geçti. Türkiye’nin ilk astronotu uzaya gönderildi. İlk yerli aracımız üretildi. Ulaşımda hiç şüphesiz çağ atladık. Dünyada kendi insansız hava araçlarını üretebilen sayılı ülkeler arasına girdik. Türkiye artık kendi savaş uçağını, helikopterini ve gemisini üretme kabiliyetine sahip bir ülkedir. Kısacası her alanda dev adımlar atıldı” şeklinde konuştu.  

“DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Durmadan çalışacaklarını vurgulayan Başkan Önder Akdenizli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bizler de şehrimize dev eserler kazandırdık. Seydikemer’imizin daha yaşanılabilir bir şehir olması için durmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti’mizin eşit hizmet anlayışı doğrultusunda 65 mahallemize hizmetlerimizi kazandırmaya devam ediyor, etmeye de devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir kent inşa ediyoruz. Bu hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek. Daha güçlü bir Türkiye’yi; Türkiye Yüzyılı’nda birlikte inşa edeceğiz. Geleceğe emin adımlarla yürüyen, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye için durmadan çalışıyoruz. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Milletinin desteğini ve duasını alan AK Parti’mizin hizmet yolculuğu asla durmayacaktır. 23 yıldır peşinden yürüdüğümüz Kurucu Genel Başkanımız, dünya lideri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah, başımızdan eksik etmesin; kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu vesileyle; partimizin kurucularına, Seydikemer İlçe teşkilatı kurucularımıza, 23 yıl boyunca emek veren bütün dava arkadaşlarımıza, her daim bize gönül kapılarını açan tüm vatandaşlarımıza sağlık diliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ebediyete intikal eden kurucularımıza ve parti mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti'mizin kuruluş yıl dönümünü kutlu olsun. Rabbim, daha nice başarılara ve yeniliklere imza atmayı bizlere nasip etsin.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN