Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: BAL 9.BÖLGE 3.GRUP Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup'ta tamamlanan ilk yarı sonrasında devre arası devam ediyor. İkinci yarı 30 Ocak 2022 tarihinde başlayacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda 8. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 
Menteşe Yerküpespor evinde Dalyanspor’a 9-0 mağlup oldu. Ortaca Bld. Spor ile Seydikemer Bld. Spor mücadelesi hava muhalefeti nedeniyle oynanmadı. Dalaman Bld. G.Spor ile Marmaris G.Spor A.Ş. ise tatil edildi.


1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 10. hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Yeşilüzümlüspor evinde F.Y.Mahalle K.Spor’u 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 22 puan ile liderliğini sürdürürken konuk takım 16 puanla 3. sırada yer alıyor. Günlükbaşıspor evinde Karaçulhaspor’a 2-3 mağlup oldu. Ev sahibi takım 10 puanla 6. sırada yer alırken konuk takım 22 puanla averajla 2. sırada yer alıyor. Köyceğiz Bld.Spor ile F.Gençlik ve Spor Har. mücadelesi hava muhalefeti nedeniyle oynanmadı. Çamköyspor evinde Köyceğizsportif’i 7-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 11 puanla 5. Sırada yer alırken konuk takım puansız bir şekilde ligin son sırasına demir atmış bulunuyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN