Barbunn Cafe Bistro'da Nur Usta'dan Muhteşem Sahne Performansı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2.Etap Sahil Bandı'nda misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan Barbunn Cafe Bistro'da canlı müzik etkinlikleri devam ediyor. Bu akşam sanatçı Nur Usta, Barbunn Cafe Bistro'da sahne alarak dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye sahil bandının en gözde mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da yaz sezonuna girilmesiyle beraber haftanın her günü canlı müzik dinletisiyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Canlı müzik etkinlikleri kapsamında yoğun katılımın olduğu program sevilen sanatçı Nur Usta, en sevilen parçaları Barbunn Cafe Bistro’da seslendirdi. Barbunn Cafe Bistro’da Nur Usta’nın seslendirdiği şarkıları dinleyen misafirler ise Nur Usta’nın sahne performansından çok memnun kaldı. 
Barbunn Cafe Bistro’da Cuma ve Cumartesi günleri Nur Usta, Pazar günleri Şahin Açıkgöz, Pazartesi günleri İpek Demir, Salı ve Perşembe günleri Bora Gölbaşı ve Çarşamba günleri Gamze Dursun, en sevilen parçaları Barbunn Cafe Bistro’da kendilerini dinlemeye gelen vatandaşlar için seslendirmeye devam edecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN