Başkan Akdenizli, 'Güreşlerimiz başladı'

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bu sene 31.si düzenlenen Seki Zümrüt Çayırı Yağlı Pehlivan Güreşleri, başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 31'incisi Seki Zümrüt Çayırı'nda başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada: “Bugün 31.sini düzenlediğimiz Seki Zümrüt Çayırı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni kazasız belasız başlattık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. 100 üzerinde pehlivan, 70 üzerinde başpehlivan kol bağladı. İnşallah kazasız belasız atlatırız. Bölgenin en büyük yağlı güreşlerini yapmanın gururunu yaşıyorum. Önümüzde ki yıllarda daha ileriye taşıyarak seyircilerimize, güreş severlerimize, bölge halkımıza güreş şenliği yaşatacağız. Vatandaşlarımızı 1 günlük de olsa güreşe odaklamak için yaptığımız bir organizasyon bu. Bu yıl idari yönetim olarak 1 gün olarak karar aldık. Ama önümüzdeki senelerde çok daha uzun günlere yayarak tam bir şenlik havasında yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN