Başkanlar covid-19'a yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'in yaptırdığı testlerin sonucu da pozitif çıktı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Erdoğan, Omicron varyantı olan hastalığı hafif geçirdiklerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti. Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz’’ dedi.

Haber
GÜRÜN VE DEMİR KARANTİNADA
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in yaptırdığı testlerin sonucu pozitif çıktı. Çıkan sonuç üzerine Gürün ve Demir karantinaya girdi.

Haber
Gürün Facebook’dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
‘’Hafif belirtiler üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testimin sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Her zaman Olduğu gibi görevimizin başında olup, genel tedbirler gereği çalışmalarımıza evden devam edeceğiz. Herkese sağlık diliyorum’’ dedi.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN