Bayram'da Saklıkent Kanyonu'na Ziyaretçi Akını

Seydikemer Belediyesi'ne bağlı Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Saklıkent Kanyonu’nun, bayram tatili süresince en çok tercih edilen gezi rotalarından biri haline geldiğini, 45535 yerli ve yabancı turistin, Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret ettiğini açıkladı. 
Dik yamaçlarına demir çubuklarla tutturulan 200 metrelik tahta bir köprüyle giriş yapılan kanyonda serinlemek için sıfır dereceye yaklaşan suya giren turistler unutulmaz anlar yaşadı. 
EŞSİZ GÜZELLİKTEKİ MANZARANIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR
Başkan Akdenizli, yaptığı açıklamada “Yerli ziyaretçilerimiz, her sene olduğu gibi bu bayram tatilinde de Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret etme fırsatını kaçırmadılar. Saklıkent Kanyonu’nun doğal güzellikleri ve etkileyici manzarası ülkemizde olduğu kadar yurtdışından gelen turistlerimiz arasında da çok popüler. Biz de bayram boyunca yoğun bir çalışma temposundaydık, gelen ziyaretçilerimizi en iyi şekilde ağırlayarak Seydikemer misafirperverliğini göstermek için çabaladık. Saklıkent Kanyonu'nun, bölgemizin turizm potansiyeline katkı sağlamasından memnuniyet duyuyoruz." şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN