Cimnastik Şenliği başladı

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde jimnastik kulüplerinin katkılarıyla gerçekleştirilen 'Cimnastik Şenliği' Fethiye İlçe Gençlik Kapalı Spor Salonu'nda başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye İlçe Gençlik Kapalı Spor Salonu’nda Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde jimnastik kulüplerinin ve sponsorların katkılarıyla düzenlenen “Cimnastik Şenliği” başladı. Programa Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Veli Uysal, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, sporcu yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, çeşitli jimnastik gösterilerinin sergilenmesinin ardından sona erdi.
“Sporun her dalında ve her alanında olmaya çalışıyoruz”
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak sporun her dalında ve her alanında olmaya çalışıyoruz. İlçemizi sporda ileriye götürmek için çabalıyoruz. Jimnastik spor dalında da son yıllarda gerçekten ilçemizde başarılar var. Büyük başarılar elde ediliyor. 
2021 yılından bu yana ilçemizde Ege Bölge Şampiyonası olsun ve Türkiye Şampiyonaları’nda dereceler var. Hatta son bir hafta içerisinde 3 tane çocuğumuz Türkiye derecesi yaptılar. 
Gençlerimizi tebrik ediyoruz. Çocuklarımızın sporun içerisinde kalması sporu yaşam tarzı haline getirmesi bizler için çok önemli. 
Emin olun spor hiçbir zaman ders için engel bir alan değil. Çocuklarımızın nasıl okuldaki ders kitapları önemli ise sporda o kadar önemli. Ben bu anlamda çocuklarımıza destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Spor konusunda her zaman ne olursa olsun bize destek veren Sayın Kaymakam’ımıza teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN