Demirtaş'ın genç ve çalışkan ekibi sahada

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş'ın kendisi kadar, genç ve girişimci ekibi de esnaflar tarafından taktir topluyor. Seçim tarihine sayılı günler kala toplu halde esnafları ziyaret ederek kongreye davet eden Demirtaş ve ekibi esnaflar tarafından seçimin favorisi gösteriliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli genel kuruluna sayılı günler kala, seçimin favori adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi seçim çalışmalarını daha da hızlandırarak, ekip halinde sahalara indiler.  Kendisi gibi genç ve mesleğinde marka isim olmuş kişilerden ekibini oluşturan Demirtaş,  kendisine örnek olarak her daim Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek aldığını belirterek, “Bu ülkenin var oluş ismi, kurucusu ve bizim Ata’mız Mustafa Kemal Atatürk 20’li yaşlarda birçok savaşa girmiştir.34 yaşında da Çanakkale Savaşında ordunun başında savaşa girmiş ve buradan zaferle çıkmış bir insandır. Bazı gruplar biz gençleri hafife alıyorlar. Ama onlara tavsiyem biraz tarih okusunlar ve gençlerin neler yapabileceği konusunda o zaman yorum yapsınlar” dedi. 
Toplumun her kesiminden, her meslek grubundan başarılı isimlerle yönetimini oluşturduğunu belirten Demirtaş, “Biz her zaman yenilikçi, teknolojinin imkanlarından yararlanabilen bir anlayış içerisinde olacağız. Bu düşüncemizi de her meslek gruplarına kazandırarak, çalışma hayatlarında kolaylıklar sağlayacağız” şeklinde konuştu. 
Gittikleri her ziyarette esnaflardan oldukça güzel dilek ve temenni aldıklarını da ifade eden Kamil Mutlu Demirtaş,” Artık seçim hattına girdik ve sayılı günler kaldı. Ekibim ile birlikte sahaya hep beraber indik. Esnaflarımıza kongre için davetiyelerini teslim ediyor ve kongreye gelmelerini istiyoruz. Bu seçimde odanın en katılımlı kongresini yapacağımıza inanıyoruz. Buradan da basın yolu aracılığı ile tüm üyelerimizi 8 Ocak Cumartesi günü Gazi İlkokulunda yapılacak olan kongreye üyelerimizi davet ediyorum. Biz seçime kırmızı liste ile gireceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN