Demokrat Parti'de seçim heyecanı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve Osman Kandönmez'in yarıştığı kongrede 49 oy alan Osman kandönmez 32 oy akan Osman Buğdaycı karşısında seçimi kazanarak Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı oldu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kristal Kıraathanesi’nde yapılan kongreye Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Köse, Demokrat Parti İlçe Başkanları, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İyi Parti Fethgiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, Deva partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer katıldı. Demokrat Parti'de seçim heyecanıDemokrat Parti'de seçim heyecanıDemokrat Parti'de seçim heyecanıDemokrat Parti'de seçim heyecanıDemokrat Parti'de seçim heyecanı
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığı’nı Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, divan üyeliklerini ise Atınç Koylu, Demokrat Parti Dalaman İlçe Başkanı Mükerrem Demirkıran, Hayrettin Tuncer ve Rasih Yılmaz yaptı.
Yapılan kongre sonunda 81 delege oy kullanırken kullanılan oyların 49 tanesini Osman Kandönmez, 32 tanesini ise Osman Buğdaycı aldı. Kongre sonunda yeni ilçe başkanı olan Osman Kandönmez “Sayın Osman Buğdaycı Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine, hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Sizden ricamız, kazanan yok. Kazanan Demokrat Parti. Kazanan biziz, hepimiziz. Hepinizden Allah razı olsun. Özellikle Osman Buğdaycı’ya bugüne kadar partiye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kongre sonunda Demokrat parti Muğla İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Erdal Eroğlu yaptığı açıklamada “Değerli hemşerilerim bu ramazan gününde işinizi, aşınızı bir tarafa bırakarak bu misyona sahip çıktığınızı bir kere daha gördük. Hepinizden Allah Razı Olsun. Demokrat Parti adı üzerinde Demokrat Parti’dir. İşte gerçek demokrasi burada. Biz bütün ülke genelinde önümüzdeki yapacak olan seçimlerde parti içinde demokrasinin uygulanmasını istiyoruz. Sandıktan kim çıkarsa bizim Milletvekili adayımızdır. Sandıktan kim çıkarsa Belediye Başkanı adayımızdır. O adayların peşine düşerek dağ taş demeden 13 ilçede Demokrat Parti’nin var olduğunu dosta düşmana göstereceğiz. Kongremizin Fethiye’ye, Muğla’ya, Demokrat Parti’ye, vatanımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.Demokrat Parti'de seçim heyecanıDemokrat Parti'de seçim heyecanıDemokrat Parti'de seçim heyecanı


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN