DEVA PARTİSİ MUĞLA İL VE İLÇE TEŞKİLATI DALAMAN'DA ÇARŞI PAZAR VATANDAŞLA BULUŞTU

Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan'a ziyarete gelen DEVA Parti Muğla İl ve İlçe Teşkilatı bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

 Perşembe pazarı, esnaf ziyareti, Samur Medya Sabih Samur, Dalaman Gazetesi Güngör Çoban, deneyimli siyasetçi Ayhan Günay, Dalaman’ın İş Kadınlarından Elif Çokgezen ve ardından Dalaman İşadamlarından Mevlüt Acar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 Ziyarete (Fethiye ilçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, Fethiye ilçe yönetimi Savaş Zeybek, Mustafa Köse, Ortaca İlçe Başkanı Şenay Gündüz,  Muğla İl Sekreter Çetin Tatlı, Teşkilat Başkanı Güllü Kocasarı Özen, İl Yönetim Üyesi Serkan Özçelik, Ferda Baykan) katıldı.
Dalaman İlçe Başkanlığı kurucu Başkanlığı görevini alan Bilal Baykan’a destek ziyareti gerçekleştiren Muğla İl ve İlçe teşkilatı Perşembe pazarında ilgiyle karşılandı.
Pazar Ziyaretlerinde Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen DEVA partisi teşkilat üyeleri, eylem planları broşürleri dağıtarak sohbetler gerçekleştirdi. DEVA Partisi genel Başkanı Sayın Ali Babacan ve teşkilata ilgi gösteren vatandaşlar en çok sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olmasını eleştirirken, Pazarcı esnafı akaryakıt ve gider maliyetlerinin artmasından dolayı bunu ürün fiyatlarına yansıtmak zorunda kaldıklarını ifade ettiler.
Çarşı Esnafı işlerin durgunluğu ve gider maliyetlerinin katlanarak yükseldiğinden yakındı.
Pazar ziyareti ardından çarşı esnafı ile bir araya gelen Deva Parti teşkilat üyeleri yaptıkları görüşmelerde Dalaman’da Deva Partisinin aktif olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Esnaflar Yükselen, Kira, elektrik, personel ve maliyet giderlerinin kendilerini bitme noktasına getirdiğini belirttiler.
Vatandaş Kızım Üniversiteyi kazandı ama sevinemiyoruz dedi.
Kızı üniversite kazanan kadın vatandaşımız Muğla İl Başkanı Emrah Çay’a Kızım okul kazandı ama sevinemiyoruz. Barınma ve gıda maliyetlerini hesapladığımızda nasıl altından kalkacağız kara kara düşünüyoruz. Nasıl burs alırız diye düşünüyoruz dedi. Emrah Çay; Bu tüm öğrenci velilerinin ortak sorunu Okul Fiyatları, servis ücretleri, barınma sorunu, gıda giderleri öğrenci velilerinin en büyük sorunu genel merkezimiz eylem planlarında hepsinin çözümlerini ele alıyor. Güven oluşunca dolar düşecek, akaryakıt fiyatları düşecek, Liyakatli kadrolarımız ile 2 yıl içinde enflasyonu tek haneye düşüreceğiz dedi.
DEVA Muğla teşkilatı yakın zamanda rahatsızlık geçiren ACARLAR A.Ş yönetim kurulu başkanı Mevlüt Acar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu
DEVA Muğla teşkilatı Dalaman iş kadınlarından Elif Çokgezen’e iş yerinde ziyaret etti. Dalaman’a ve Muğla’ya katma değer sağlayan çalışmalarından dolayı teşekkür etti
Son Olarak Dalaman siyasetinin renkli simalarında deneyimli siyasetçi ve Günay’a ofisinde ziyarette bulundu. Deneyimlerini ve Muğla siyasetinin içinde bulunduğu son durumu değerlendirip fikir alışverişinde bulundular.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN