Dinçel, 'Fethiyespor'un Hedefi Yapılanmayla Beraber Başarıyı Kovalamak'

Nesine 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanılan tur ile hafta sonu oynanacak olan lig maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dinçel, 'Fethiyespor'un Hedefi Yapılanmayla Beraber Başarıyı Kovalamak'

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında evinde Düzce Cam Düzcespor’u penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup ederek adını 3.Tur’a yazdırdı. Bu maçın ardından Selahaddin Dinçel, maçı değerlendirdi ve hafta sonu oynanacak olan 1461 Trabzon FK müsabakası hakkında konuştu.

Dün Akşam Genç Bir Kadro İle Sahaya Çıktık
Fethiyespor, lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı son 2 maçta da evinde galibiyet aldı. Bunu değerlendiren Dinçel, “8 günlük maç periyoduna girdiğimizi söylemiştik. Karaköprü maçını kazandık. Dün de Ziraat Türkiye Kupası'nda Düzce Cam Düzcespor konuk ettik ve penaltılarla kazandık. Periyodun son maçını Pazar günü deplasman da güçlü ekip 1461 Trabzon ile oynayacağız. Biz bu süreci en az hasarla atlattık. Eksiklerimiz olmasına rağmen toparlandık. 3 oyuncumuzda kırık var. 2 ‘si ameliyat oldu, diğerinin ki de alçıda şuan. Dün akşam ki maçta genç bir kadro ile sahaya çıktık. Bu oyuncu değişimi ve gelişimi kısa zamanda olacak şey değil. Oynaya oynaya tecrübe kazanacaklar ve daha iyi olacaklar. Gençlerin devamlı çalışarak abilerine yetişip, A Takımda başarılı olmaları temennimiz. Genç oyuncu sayımız Fethiyespor da önümüzde ki yıllarda daha fazla olacaktır. Gençler sahada heyecandan hata yapabiliyorlar, dün akşam ki kaçırılan penaltı gibi”

Fethiyespor’un Hedefi Yapılanmayla Beraber Başarıyı Kovalamak
Açıklamalarına devam eden Teknik Direktör Dinçel, “Futbolcularımızı 120 dakika sahada kaldıkları için çok iyi dinlendirip 1461 Trabzon maçına kondisyon da hazır hale getirmek için çalışıyoruz. 8 günlük periyodu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kupada da gitmek istediğimiz yere kadar istiyoruz. Hem ligde hem de kupada oynamak gerçekten zor. Ekonomik olsun, kadro derinliği olsun, sakatlık ya da kart cezalıları olduğu zaman bu iki yerde oynamak gerçekten çok zorluyor. Kura şansı ile inşallah önümüzdeki maçı da içeride oynarız. 
Fethiyespor’ un hedefi bir yapılanmayla beraber başarıyı kovalamak. Bizim de görevimiz hem bu yapının sağlıklı bir şekilde devam etmesini hem de başarıyı devam ettirmek. Fethiyespor’ un hedefi bitmez, başarıyı her daim kovalıyoruz” dedi.