ESNAF HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A OTOBÜS

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tarafından Fethiyespor Kulübü'ne takım otobüsü hediye edildi. Kulüp binasında devir teslimi yapılan programa ilgi yoğun oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor ana sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiyespor Kulübüne takım otobüsü hediye etti. Lacivert beyazlılara her türlü desteği veren Esnaf Hastanesi’nin hediye ettiği kulüp otobüsünün devir teslimi Fethiyespor Kulübü’nde yapıldı.

Törende konuşan Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu “ Biliyorsunuz, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yıllardan beri Fethiyespor’ un zor günlerinde yanında olmuştu. Ama son yıllarda büyük bir eksikliği gördük. Fethiyespor’ un alt yapısıyla ilgili ciddi çalışmak gerektiğine inandık. Bu nedenle daha çok bu sene Fethiyespor’ a desteğimizin içinde alt yapı desteğine çok önem vermek için gayret ettik, kararlar aldık. Fethiyespor’ un daha kurumsal daha profesyonel olması için, biliyorsunuz alt yapıyla bir bütün olması gerektiğine inandığımızdan, bu sene Fethiyespor’un alt yapısını hem esnaf hastanesi olarak onların eksiklerini gidermeye çalıştık. Görüşmelerimizde en çok eksiğimizin, araç olmaması olduğunu gördük. Aracımızı aldık, kendilerine tahsis ettik. İnşallah bundan sonra maçlarına kendi arabalarıyla rahat rahat giderler. Bu eksikliği gidermekten ötürü ben mutluyum. Yüzlerini gülerek görmek bizleri mutlu etti. Devam eden yeni tesisisimizin bir an önce bitmesi için arkdaşları gayrek ediyor. Bizde yardım ediyoruz. Bir an önce profesyonel takımızı oraya geçsin, onların yerinde biz alt yapıyı yerleştirelim istiyoruz. Bu yüzden acelemiz var. O konuda çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonraki sezonda başarılar diliyorum.” Sözlerin, söyleyip ekibe başarılar diledi.

Fethiyespor Alt Yapı Sorumlusu Metin Sevinç ise; “Öncelikle Lokman Hekim Hastanesine çok çok teşekkür ediyoruz. İhtiyacımız vardı. Sağolsun yıllardır her zaman yanımızdalar. Ama bu seneki katkıları çok çok fazla. Bizi çok onere ettiler ve çok da mutlu olduk. Halkımızın ve Esnaf Hastanesinin katkılarıyla olan tesisisimizi de yılbaşına doğru bitireceğiz.” Sözlerini sarf etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN