Fethiye'de Eylül Ayında 'Şemsiyeli Sokak'ta Turist Yoğunluğu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 95. Sokak'ta bulunan renkli 'Şemsiyeli Sokak', Eylül ayında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Yaz sezonunun sonlarına yaklaşırken, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Fethiye'de turizm hareketliliği hız kesmeden devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye'nin merkezinde yer alan ve göz alıcı renkli şemsiyeleriyle ünlü sokak, alışveriş yapmak ve sosyal medyada paylaşım yapmak isteyen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Şemsiyeli Sokak, hem estetik görselliği hem de sunduğu alışveriş fırsatlarıyla, Eylül ayında adeta bir cazibe merkezi haline geldi.

Turistlerin Gözdesi Şemsiyeli Sokak
Gün boyunca hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Şemsiyeli Sokakta, sıcak havaların devam etmesiyle canlılık sürüyor. Sokakta bulunan kafe ve butiklerin dolup taşması, ziyaretçilerin burayı tercih etmesinin bir diğer nedeni olarak öne çıkıyor.

Eylül ayında, turizm sezonunun sonlarına yaklaşılsa da Fethiye’nin popüler bölgelerinden biri olan Şemsiyeli Sokak, tatilcilerin vazgeçilmez mekanlarından biri olarak dikkat çekiyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN