Fethiye'de FBO Fight Night 3 Düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Babadağ 1200 metrede FBO Fight Night 3 düzenlendi. Antrenör Hakan Çınaroğlu organizatörlüğünde gerçekleştirilen FBO Fight Night 3'te Fethiye halkı muhteşem bir akşam yaşadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FBO Fight Night 3’ün bu sene üçüncüsü düzenlendi. Organizasyon, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Babadağ’da gerçekleşti. Antrenör Hakan Çınaroğlu organizatörlüğünde gerçekleştirilen FBO Fight Night 3’te organizasyona katılım sağlayan izleyiciler kickboks şöleni izledi. Birbirinden kıyasıya geçen maçlarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Müsabakalar öncesi Hakan Çınaroğlu ile Babadağ Teleferik Genel Müdürü Erkan Karagöz açıklamalarda bulunmuştu.

Fethiye'de FBO Fight Night 3 Düzenlendi

Babadağ Teleferik Genel Müdürü Erkan Karagöz, “Biz Babadağ Teleferik olarak büyük organizasyonlara imza atıyoruz. Yine böyle bir organizasyonda beraberiz. 1200 ün üzerinde katılımcıyla gerçekleşen bir organizasyon bu. Tabii Babadağ böyle organizasyonlara alışık. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan Babadağ Teleferik olarak mutluluk duymaktayız” derken Hakan Çınaroğlu ise “Bu kadar yoğun katılım olması bizi gururlandırıyor. Daha güzel organizasyonlar ve daha da üstüne koyarak güzel işler yapmak için teşvik oluyor. Umuyoruz daha güzel organizasyonlar yaparız. Şuan 1200 metredeyiz. Fethiye’nin doğal güzelliklerini dışarıdan gelen sporseverlere ve seyircilere yaşatmak ve güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyoruz. Maçlar kıran kırana geçti. Sporcuların hepsinin kilogramları farklı ve belirlenmeden seçildi. Tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Fethiye'de FBO Fight Night 3 Düzenlendi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN