Fethiye'de Kaçan Anguslar İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye'de Kaçan Anguslar İçin 30 Bin TL Ödül, Arama Çalışmaları Devam Ediyor

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, sevkiyat sırasında kaçan üç angus tipi dana için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 7 Ağustos'ta özel bir kasap şirketi tarafından Uruguay'dan getirilen 25 angus tipi dana, çiftliğe taşınmak üzere tıra yüklenmişti. Ancak, sevkiyat esnasında üç dana kaçtı ve yetkililer bu hayvanların bulunması için geniş çaplı bir arama başlattı.

Şirket yetkilileri, kaçan angusların çevreye ve vatandaşlara  zarar vermesinden endişe duyduklarını ifade etti. Kaçan angusları bulan kişilere 30 bin TL ödül verileceği duyuruldu. Şirket, vatandaşlardan anguslara dair herhangi bir bilgi veya iz bulmaları durumunda kendileriyle 0536 641 05 15 numaralı telefondan iletişime geçmelerini rica etti. 

Arama çalışmalarının yürütüldüğü bölgelerde vatandaşlar tedirgin oldu.  Görgü tanıkları, 12 Ağustos Pazartesi akşam saat 17.00 civarında, angusların Mustafa Severoğlu Caddesi 44. Sokak ve Çalıca Tepe Sitesi yolu üzerinde görüldüğü bildirildi. Aynı angusların, sabaha karşı Karapınar mevkide tekrar gözlemlendiği belirtiliyor. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN