Fethiye'de taze ve yerli ürünler bir arada

Fethiye Pazarcılar Odası İkinci Başkanı Bayram Uzunkaya, FRT TV mikrofonuna yaptığı açıklamada bu sezonun oldukça iyi geçtiğini belirtti. Fethiye'nin turizm bölgesi olması nedeniyle turistlerden gelen yoğun ilgi sayesinde satışların oldukça iyi olduğunu vurgulayan Uzunkaya, 'Allah bereket versin' diyerek memnuniyetini dile getirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bayram Uzunkaya, pazardaki ürün fiyatlarının pahalı olmadığına ifade etti. Bu durumun nedenini ise maliyetlerin yüksek olmasına bağladı. Üreticiden alınan ürünlerin fiyatı, mazot gibi girdi maliyetleri ve halden gelen komisyonun toplamı düşünüldüğünde fiyatların aslında düşük olduğunu ifade etti.

Turistlerden Yana Satışlar İyiydi”
Fethiye Pazarcılar Odası İkinci Başkanı Bayram Uzunkaya, “Bu sezon çok iyiydi. Fethiye, turizm bölgesi olduğu için turistlerden yana satışlarımız çok iyiydi. Allah bereket versin. Şuan pazarda ki ürünlerin fiyatları pahalı değil çünkü maliyetler çok yüksek olduğu için fiyatlar pahalı olmuyor. Üreticiden alınışı, mazot fiyatları, halden gelen komisyonla beraber pahalı değil. Çok ürün var, mevsiminde tüm ürünlere ulaşabiliyorlar.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN