Fethiye'de Yeşilüzümlü Halk Evi Yoğun İlgi Görüyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi tarafından 12 Mart 2024 tarihinde faaliyete geçirilen Yeşilüzümlü Halk Evi, uygun fiyatlarıyla vatandaşın uğrak noktası oluyor

Fethiye'de Yeşilüzümlü Halk Evi Yoğun İlgi Görüyor

Fethiye Belediyesi, açtığı halk evlerindeki uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşların ve emeklilerin yanında olmaya devam ediyor. 12 Mart 2024 tarihinde açılışı gerçekleşen Fethiye Yeşilüzümlü Halk Evi, fiyatları ve hizmet kalitesiyle birlikte Yeşilüzümlü’de ikamet eden vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

Yeşilüzümlü Halk Evi Çalışanı Miray Çalışkan bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Misafirlerimiz çok memnunlar. Şuana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı. İyi ki açıldığını söylüyorlar. Buradan da Belediye Başkanı Alim Karaca’ya çok teşekkürlerini iletiyorlar. Tüm vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Haftanın 7 günü kalabalığız ama genelde hafta sonu daha kalabalık oluyoruz. Hafta içi de daha kafa dinlemeye gelen yaşlılarımız olsun, gençlerimiz olsun o şekilde hitap ediyoruz. Fazlasıyla yabancı vatandaşlarımız da ilgi gösteriyorlar” dedi.