Fethiye, Fethiyespor İçin Kenetlendi

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu Fethiyespor'un maçlarında taraftarın stada gelmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.Fethiye olarak tüm STK'lar ve kurumlar ile görüşerek stadın dolması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Gündoğdu ayrıca iç saha maçlarında kadınların ve öğrencilerin stada giriş ücretlerini yönetim kurulu olarak üstlendiklerini ve kadınlar ve öğrencilerden maç ücreti alınmayacağını belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor şampiyonluk için tek yürek oldu.3.Lig 3.Grup’ta 4 puan farkla lider olan Fethiyespor bu hafta Pazar günü saat 13’te Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak.Karşılaşma öncesi Fethiyespor Yönetimi taraftarları stada çekmek için çalışmalar yapıyor.Stadı doldurmak için tüm Fethiye’yi maça davet eden Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu “Modafen maçıyla başlayıp Ağrı ve Karşıyaka maçıyla devam edecek olan bir sürece girmiştik. Modafen maçını kazasız belasız 3 puanla  ve 3 golle alarak 4 puan farkla  lider şekilde devam ediyoruz. Fakat tabi biliyorsunuz alınan deplasman galibiyetleri ne kadar önemli olursa olsun bunun devam etmesi gerekir. Devamlılık arz etmesi için de arkadaşlarla oturup bundan sonra ki aşamayı nasıl planlarız ,stat nasıl dolar, dolma aşamasından sonra da hocamızın zaten Modafen maç sonrası verdiği demeçte hep söylüyor. Kendi sahamızda daha rahatız. Bizi seyirci şampiyon yapacak diye.Kendisi de söylüyor zaten. Futbolda seyirci faktörünün motivasyonu yüksek tutmada çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi.
“İÇ SAHA MAÇLARI KADIN VE ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ “
Bu vesileyle şehirde bir takım çalışmalar yapıldığını ifade eden Nurkaya Gündoğdu “ STK’lar, siyasi parti temsilcileri, okul müdürlerimiz , Fethiyespor’a gönül vermiş kurumların müdürleri , sahipleri onlarla iletişime geçerek hafta sonu Ağrı maçında stadı nasıl doldururuz çalışması yapıldı .  Bunun gereği olarak da 2-3 şart var. 12 yaş altı çocuklar gelemiyor. 12 yaş üstü çocukların da 2 adet aşı belgesi olması gerekli. Ve öğrenci belgesi gerekli ve futbola destek veren kadın seyircilerimizin de giriş ücretleri yönetim kurulu üstlenmiş olacak. Bütün öğrencilerimiz ve kadın seyircilerimiz stada para ödemeden girebilecekler. Diğer takımlar deplasmana gittiğinde onları seyirci karşılıyor biz de nereye , kimle gideceğiz diye konuşuyoruz. Bunlar önemli şeyler artık 8-10 bin kişiye oynamak istiyoruz. Eğer bu takım şampiyon olacaksa yalnızca futbolcu ve teknik heyetle değil halkın getirdiği kitlesel bir şampiyonluğu yaşamamız gerekiyor. Dolayısıyla burada yapılacak olan uğurlamalar , karşılamalar, statda kalabalık ve tezahürat güzel ses getiriyor” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN